HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1 doet niet veel onder

Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag werd aangetreden tegen 4e divisionist VOAB, waarbij Hilvaria goed partij wist te geven.


De wedstrijd was nog geen minuut bezig en de jonge scheidsrechter van dienst liet zich gelden. Een stevige overtreding van een VOAB verdediger leverde hem meteen een gele kaart op. Hiermee was de trend gezet. Op zich wel een terechte kaart, maar er zijn maar weinig scheidsrechters die deze kaart getrokken zouden hebben. De scheidsrechter hield het (zeer) kort en deelde in een sportieve wedstrijd toch 5 kaarten uit. Nu de wedstrijd: deze was redelijk in evenwicht. VOAB voetbalde iets makkelijker dan Hilvaria maar de eerste kans zagen we pas na een minuut of 20. Een verre uitstap van Mitchel (vandaag keeper van dienst omdat we er 2 hebben) wordt goed aangenomen door Duncer die vervolgens op Sjors passt. Helaas raakt Sjors de bal compleet verkeerd en helpt hij daarmee een prima kans om zeep. Een minuut later volgt er een vrije trap van VOAB vanaf de rechter kant. De spits van VOAB komt goed voor zijn man en kopt steen hard binnen: 1 – 0. Tot dan toe had VOAB nog geen kans gehad. Hierna gaat VOAB op zoek naar een grotere voorsprong. Ze voetballen heel aardig tot aan de 16 maar weten slechts 1 echte kans te creëren. Vlak voor rust is er nog een corner van VOAB. Opnieuw komt een speler van VOAB voor zijn man en wordt de bal weer tegen de touwen gekopt: 2 – 0.

Na rust neemt VOAB het initiatief. Zij ogen een stuk fitter dan de spelers van Hilvaria en winnen de meeste duels. Na een goede aanval wordt door hen de 3 – 0 op het scorebord gezet. Het duurt even voordat Hilvaria zich herpakt. VOAB neemt ook wel wat gas terug en roepen daarmee de problemen over zich af. Hilvaria heeft na een dik uur een prima kans. Time schiet jammer genoeg huizenhoog over. Hierna blijft Hilvaria de gevaarlijkste ploeg. Twintig minuten voor tijd krijgt Hilvaria haar beloning. Duncer schiet, na een prima aanval, op de keeper en Mees schiet de rebound binnen: 3 -1. Tien minuten voor tijd is het Mees die nog bijna scoort. Hij wil een voorzet geven, maar tot ieders verbazing belandt de bal tegen de lat. Als de bal iets lager was geweest, was het een goal geweest.

Hilvaria heeft bij vlagen heel aardig gevoetbald maar VOAB was toch net een maatje te groot. Als Hilvaria de rest van het seizoen zo blijft spelen, moeten zij in de bovenste regionen van de Hoofdklasse mee kunnen draaien.

Nieuwsbrief (jeugd) Hilvaria 2021-2022/2
Hilvaria JO19-1 zeer effectief

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites