Hilvaria JO19-1 creëert te weinig

JO19-1_0187

Afgelopen zaterdag werd in een thuiswedstrijd aangetreden tegen EFC uit Eersel.

Zonder de geblesseerde Max,de geschorste Abel en met 1 wisselspeler op de bank. In de eerste helft zien we 2 teams die aan elkaar gewaagd zijn. Zowel Hilvaria als EFC hebben een paar kansjes. Het spel speelt zich voornamelijk af op het middenveld, waarbij EFC iets meer balbezit heeft .Op slag van rust heeft Hilvaria dikke pech. Een schot van EFC stuitert en hobbelt tussen alle spelers in een druk strafschopgebied door en belandt in de goal: 0 – 1. 

In de rust blijken Mika, Giiles en Gijs zodanig geblesseerd dat zij niet verder kunnen. Gelukkig zijn intussen Kai en Teun van JO17-1 gearriveerd zodat Hilvaria niet met 9 man komt te staan. Deze jongens vallen prima in. Het betekent echter wel dat Kai en Moaske op een voor hen vreemde plek moeten gaan spelen. Dit zie je terug in het veld. Het is duidelijk even zoeken voor Hilvaria en EFC heeft kort na rust al een grote kans om de voorsprong te vergroten. In het vervolg van de 2e helft zien we een Hilvaria dat vooral bezig is met EFC tegen te houden. Dit lukt niet altijd even goed. Halverwege deze helft mag een speler van EFC, na een corner, van dichtbij inschieten. Robin stopt de bal, maar in de rebound gaat deze alsnog binnen: 0 – 2. Het lukt Hilvaria niet om zelf een echte kans te creëren. Tien minuten voor tijd wordt de eindstand bepaald op 0 – 3. 

Dit was typisch zo'n wedstrijd die je snel wilt vergeten. Nu de uitslag van de blinde pool: de eindstand zat deze week achter vakje 55 en dat vakje is gekocht door Joost de Koning. Hartelijk gefeliciteerd Joost.

Hilvaria laat na om te winnen bij Marvilde
Hilvaria pakt volle buit op bezoek bij SV Someren

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hilvaria.nl/

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites