HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria JO19-1: Blijft in het spoor

20220428-07330120220411-103947Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag werd een bezoek gebracht aan TSV Gudok 19-2 (G).

De wedstrijd was nog geen minuut bezig of Hilvaria (H) zorgde door geknoei achterin dat G een eigenlijk niet te missen kans kreeg. Wonder boven wonder wist de speler van G de bal in het zijnet te deponeren i.p.v. in het lege doel. Hierna bleef H heel slordig waardoorG kansen op een presenteerbladje kreeg. Gelukkig is G de minst scorende ploeg in deze competitie en bleven doelpunten uit. Na een kwartier was eindelijk eens een doelpoging van H te zien. Vijf minuten later kopt Stijn maar net over na een goede voorzet van Milan. En weer vijf later wordt een verre uittrap van Mitchel prima aangenomen door Mees. Deze passt op Duncer. Zijn schot wordt knap gepareerd door de keeper van G, maar in de rebound schiet Duncer alsnog de 0 – 1 binnen. Hierna zijn er nog een paar kansen voor H maar de keeper van G staat doelpunten in de weg met uitstekende reddingen. G krijgt ook prima mogelijkheden maar helpt deze zelf steeds om zeep, waardoor H van geluk mag spreken dat het met een voorsprong kan gaan rusten. 

Het begin van de tweede helft laat eenzelfde spelbeeld zien: kansen over en weer. Echter in de afwerking wordt gefaald. Op het uur krijgt H op een meter op twintig aan de rechterzijde een vrije trap. Linkspoot Milan zet zich achter de bal en krult deze over de keeper van G: 0 – 2. Meteen na de aftrap verovert H weer de bal en zet een aanval op via Milan. Zijn voorzet wordt door Sjors beheerst binnen geschoten: 0 – 3. Je zou denken dat de wedstrijd nu wel gespeeld is. Echter G herpakt zich en na een voorzet vanaf rechts wordt de 1 – 3 tegen de touwen gekopt. Met nog twintig minuten te gaan, neemt G meer risico en zet volop druk. Bij een ongelukkige botsing wordt keeper Mitchel op zijn slaap geraakt. In eerste instantie keept hij nog verder, maar dat gaat echt niet meer want hij ziet steeds vlekken voor zijn ogen. Alle wissels zijn door H al gebruikt. De scheidsrechter van dienst bepaalt echter dat een speler die al gewisseld was toch het doel mag gaan verdedigen. Sven trekt een keepersshirt en neemt plaats tussen de palen. De laatste tien minuten worden nu toch nog spannend maar Sven weet zijn doel schoon te houden en H gaat met de winst naar huis. 

Door deze overwinning blijft H in het spoor van koploper Rijen. De achterstand bedraagt nog maar 1 punt omdat Rijen tussendoor nog een keer gelijk gespeeld heeft. Met nog 2 wedstrijden te gaan, is het zaak dat H blijft winnen en moet het hopen dat Rijen nog een keer punten verspeeld. A.s. zaterdag om 14.30 uur kun je H. komen aanmoedigen in hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Hilvaria JO19-1: Doet wat het moet doen
Nieuwsbrief (jeugd) Hilvaria 2021-2022/7

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites