HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO19-1: Aan- of Afhaken voor een goede klassering

Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen DVS op het programma. Vorige week was de wedstrijd tegen SV Laar nog afgelast. De laatst gespeelde wedstrijd ging verloren. Vandaag moest er gewonnen worden om aan te haken bij de hoger geklasseerde teams.

.DVS had als eerste een kansje, maar na tien minuten spelen mocht Hilvaria van geluk spreken: een keiharde voorzet van Sjors werd ongelukkig door een verdediger van DVS achter zijn keeper gedeponeerd, waardoor Hilvaria een voorsprong nam. Tot dan was DVS zeker niet de mindere. De wedstrijd kabelde rustig verder met weinig echte kansen en veel slordigheden. Een kwartier voor rust was er eindelijk weer eens echte kans. Uit een goede corner van Milan, treft Duncer net geen doel. Vijf minuten later is het wel raak. Door een misverstand tussen de keeper en een speler van DVS kan Mees profiteren en doet dit ook: 2 – 0. Vlak voor rust heeft Sjors nog een megakans, maar de bal hobbelt op het drassige en oneffen veld naast. Meteen daarna gaat de keeper van Hilvaria niet helemaal vrij uit bij een voorzet van DVS en kunnen zij de aansluitingstreffer noteren: 2 – 1. 

Na rust begint Hilvaria slap. Een speler van DVS mag zo door de verdediging heen lopen. Gelukkig gaat zijn schot voorlangs. Hierna controleert Hilvaria de wedstrijd zonder grote kansen te creëren. Op drie kwart van de wedstrijd neemt linkspoot Milan een vrije trap vanaf rechts. Deze trap belandt in de verre bovenhoek en wordt het overwicht ook zichtbaar in de stand: 3 – 1. Intussen zijn Jules en Facinet van JO17-1 ingevallen. Zij zorgen voor extra energie in de aanval. Een voorzet van Facinet valt bijna binnen en Jules ziet zijn inzet door de keeper gekeerd worden. Een paar minuten voor tijd is er een mooi één-tweetje tussen Jules en Duncer te zien en laatstgenoemde zet de eindstand op het scorebord: 4 – 1. 

Door deze overwinning heeft Hilvaria even veel verliespunten als de nummers 1 en 2 in de stand en één verliespunt meer dan de nummer 4. A.s. zaterdag is Hilvaria vrij. Daarna volgen 2 wedstrijden tegen teams die lager staan. In december mag aangetreden worden tegen de huidige nummers 1 en 2.

Kantine open!
Hilvaria JO13-1 Kampioen!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites