HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria JO15-1 wint moeilijke uitwedstrijd bij Gilze

Hilvaria JO15-1 wint moeilijke uitwedstrijd bij Gilze

Een moeilijke uitwedstrijd stond ons te wachten. Dat was de gedachte van het leiderskorps van JO15-1 deze stralende zaterdag op het schitterende complex van Gilze.

Immers de thuiswedstrijd was een narrow escape geworden met een 1-0 overwinning. Niks van dit alles. Het werd een zeer zeer makkelijke overwinning van JO15-1 die Gilze letterlijk alle hoeken van het veld lieten zien. 

Waar het de laatste weken met het vertoonde veldspel niet altijd de schoonheidsprijs verdiende was het ditmaal ouderwets genieten van het positiespel en diepgang in het Beekse aanvalsspel.

De verdedigers van Gilze beperkten zich alleen tot lange halen naar de spitsen die door het voortreffelijke spel van onze verdedigers totaal uit de wedstrijd werden gespeeld.

Max en Abel waren de heersers op het middenveld en met Max die zich nu wel aan de gemaakte afspraken hield (centraal spelen en vooral blijven) was het Job die kon uitgroeien tot man van de wedstrijd.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat uitgerekend hij na weer een mooie solo de bal uit de draai in de korte bovenhoek knalde.

Even later was het Joep die de 0-2 ruststand tegen de touwen deponeerde en waren alle vooraf gedachte zorgen voor deze wedstrijd al in de ijskast gezet.

Natuurlijk nog even opletten voor het openingsoffensief van Gilze in de 2e helft maar dit werd door de tot nu toe mooiste goal van het seizoen vakkundig de grond in geboord.

Met een exacte kopie van de 2-0 door Johan Cruijff in de memorabele wedstrijd van Oranje (toen we nog goed waren) tegen Brazilië op het WK 74 was het Stijn die aan alle zorgen voor een goede afloop van deze wedstrijd een eind maakte.

Na de eretreffer van Gilze was het Max die met de eindstandstreffer 1-4 zijn goede optreden beloonde met een fraaie treffer.

Met deze zeer mooie overwinning zet Hilvaria JO15-1 een reuzenstap op weg naar het te behalen doen: Kampioen worden.

Nog 4 finales.

Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Hilvaria - Zigo
Teun van Pelt & Jirry Wilmes geslaagd voor scheids...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites