HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 wint allereerste wedstrijd in Hoofdklasse

2014_voetbal_5_83B82C3915A00FCCC1257D07005E2756_3

Uit bij RKVVO in Oers was het dan eindelijk zover. Na jarenlang ploeteren in de 1e klasse en het verdiende kampioenschap van vorig jaar stond Hilvaria JO15-1 afgelopen zaterdag om 13.00 aan de aftrap voor de allereerste wedstrijd in competitieverband op Hoofdklasse niveau.

De tegenstander was een degradant uit de 3e divisie van afgelopen jaar en zou dus op papier een geduchte tegenstander worden deze middag.

Na 70 minuten stond er 0-1 op het scorebord en zou dus bovenstaande opmerking een juiste formulering kunnen zijn. NIETS van dit. Hilvaria was heer en meester in dit bij vlagen zeer aantrekkelijk duel. Een eindstand van 0-4 was een juiste weergave van de verhoudingen binnen het veld geweest. Zelfs een zogeheten eretreffer had de tegenstander niet verdient.

Zegge en schrijven 0 schoten op doel kreeg onze keeper te verwerken. Onder aanvoering van de uitblinkende centrale verdediger Jim ten Bokkel werd er 70 minuten lang zeer geconcentreerd verdedigt. Met een ouderwetse ruit op het middenveld en twee zeer breed en diep spelende buitenste middenspelers probeerden we de twee centrale voorwaartsen te bereiken. Dit lukte vrij regelmatig deze druilerige middag. Helaas waren deze middag de mooiste kansen niet gegeven om in het doel te belanden. Maar een zeer wijze nr 14 zei eens: Je moet kansen creëren om ze te kunnen missen. Uit een hoekschop was het match winnaar Duncer Rasenberg die zeer fraai met het hoofd de enige treffer van de wedstrijd maakte.

Na de rust met het inbrengen van ras voetballer Stijn Maas werd het aanvalsspel nog dreigender. Helaas door alle gemiste kansen hielden we het geloof voor een goed resultaat bij de tegenstander in leven. Natuurlijk begon RKVVO aan een offensief de laatste 15 minuten. Ook hier kreeg Hilvaria door de ontstane ruimte alle mogelijkheden on naar hartenlust te counteren. Andere wedstrijden zullen deze kansen wel benut moeten worden anders krijg je de deksel op de neus. Deze tegenstander was niet bij machte om het ons nog moeilijk te maken. Eerste drie punten zijn binnen.

Volgende week 13.30 thuis tegen Wodan. Ook een degradant uit de 3e divisie. Wij rekenen op jullie steun.

Hilvaria 8 houdt punt over aan ontmoeting WSJ
Hilvaria VR1 wint met ruime cijfers van Were Di VR...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites