HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 weer ronde verder in beker

Wedstrijdverslag

Een bij vlagen zeer matige wedstrijd met als enige hoogtepunt een wereld familiegoal van de gebroeders Borgaerts. Dit is de juiste beschrijving van deze wedstrijd tegen Desk J015-1.

De bezoekers stoorden zeer hoog vanaf minuut een. Mooi om te zien hoe goed ze dit deden. Daar was duidelijk veel aandacht aan besteed.

Hilvaria was niet bij machte om hier onderuit te voetballen. Dit resulteerde in eindeloos getik achterin met veelal de lange bal als eindresultaat. Als dan je spitsen en nr 10 elk duel verliezen loop je weer meteen tegen de volgende aanval op.

Daarentegen moet gezegd worden dat Desk welgeteld een keer op doel schoot de eerste helft.

Het optisch veldoverwicht werd dus zeker niet omgezet in efficiency en/of mooi voetbal.

De spaarzame uitbraken van Hilvaria werden door verkeerde keuzes van het middenveld ook al in een vroeg stadium afgebroken. Verkeerde passes en zeer veel slordigheden tot gevolg.

Conclusie: een zeer slechte wedstrijd.

Hoogtepunt: 31e minuut. Vrije trap recht voor het doel. Sjors achter de bal, een zeer scherpe voorzet wordt snoeihard ingekopt door broer Lucas.

Na de rust werd het spel er niet beter op. Mede door het ongecontroleerde gebrul en opruiend geschreeuw van de coach van Desk. Dit veelal tegen scheidsrechter Gilles Rasenberg die zich zeer professioneel niet liet beïnvloeden door deze zeer onsportieve coach.

Natuurlijk werden zijn spelers wel beïnvloed door de geluiden vanaf de kant en werd er moord en brand geschreeuwd bij elke kleine overtreding van Hilvaria kant.

De wedstrijd ontaarde in een gevecht waar gelukkig ook de spelers van Hilvaria zich niet af lieten bluffen. Steeds meer duellen werden gewonnen en met iets meer zorgvuldigheid was de bevrijdende 2-0 zeker gevallen. Desk kon echter ook aanvallend geen potten breken.

Eindstand 1-0.

Na de wedstrijd vonden en de coach en enkele spelers het nodig om de scheidsrechter verbaal te beledigen. Zeer onsportief gedrag. Ook vond een speler het nodig om uit pure frustratie de hoekvlag finaal doormidden te trappen. Ik hoop dat er een rekening met begeleidend schrijven richting Kaatsheuvel gaat. Dit hoort niet op de velden thuis.

Op naar de volgende bekerronde.

JO19-1: Als je slechte wedstrijden wint, blijf je ...
Hilvaria MO13-1 wint eenvoudig van Nuenen MO13-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites