HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 speelt a.s. zaterdag 13 april ‘al’ voor het kampioenschap in de Hoofdklasse!

JO15-1-B

De eerste topwedstrijd van het tweeluik werd afgelopen zaterdag tegen Wilhelmina boys JO15-1 overtuigend, al dan niet vanzelfsprekend, gewonnen met 4-0!

Tja, Wilhelmina boys. Dat team waar we de afgelopen jaren maar weinig succesvol tegen geweest zijn en ook nu weer het enige team waar we in de heenronde punten tegen verspeeld hebben (in extremis 2-2).

Al een paar weken werd er uitgekeken naar deze confrontatie. Met een overwinning zouden we een grote stap zetten richting het kampioenschap.

Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd was duidelijk dat Hilvaria topfit aan de wedstrijd begon. Een vroege 2-0 voorsprong na een kwartier was hiervan het gevolg. De talrijk opgekomen supporters konden genieten van een Hilvaria dat zich als team perfect etalleerde. Niet alleen fysiek, maar zeker ook het tactisch vernuft zorgde er voor dat we maar nauwelijks in de problemen kwamen.

Tot de 17 de minuut. Een speler van Wilhelmina boys werd op een foutieve manier neergehaald. Gevolg was een rode kaart en nog dik 50 minuten met 10 man verder. Het was zeker tot de rust overleven en de 2-0 vasthouden zonder een doelpunt te incasseren.

De speach tijdens de rust zorgde in ieder geval wel voor 'gif in de flikker'. Als team er alles voor over hebben om de wedstrijd winnend af te sluiten.

Een wissel tijdens de rust was nodig om het team, dat door de rode kaart met een man minder was komen te staan, weer in balans te brengen.

Dit pakte goed uit. 2 perfect uitgevoerde counters zorgden voor 3-0 en 4-0.De mooiste aanval belandde helaas op de paal.

Op naar zaterdag 13 april. De kampioenswedstrijd uit tegen Zwaluw VFC JO15-1 om 13.00 u! Met nog 5 wedstrijden voor de boeg en 11 punten voor, moet dat goedkomen.

Hilvaria 7 houdt hoop op titel levend
Hilvaria kan kunstje geen tweede keer flikken

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites