HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 op titelkoers!

JO15-1-B

Na onze eerste nederlaag van het seizoen van vorige week, gingen we afgelopen zaterdag op bezoek bij OJC Rosmalen. We wisten van de heen wedstrijd dat dit een technisch en tactisch goed spelend elftal was.

Zoals bijna het hele seizoen met slechts 12 spelers op het wedstrijdformulier, begonnen onze jongens wat aarzelend aan de wedstrijd. De nederlaag tegen RPC was duidelijk nog niet goed verteerd. Een licht veldoverwicht resulteerde in enkele kansen. Deze werden door de keeper van OJC allemaal prima gered. Een zeer scherp vlaggende assistent scheidsrechter zorgde hier regelmatig voor frustratie bij het team.

Met het vooruitzicht van de komende wedstrijden tegen de nr 2 en 3 was het belangrijk deze pot zeker niet te verliezen. De start van de tweede helft was niet zo best. Na een kwartiertje spelen werd een vrije trap feilloos door OJC in de rechterbovenhoek geschoten.1-0 achter met nog 20 minuten te spelen.

Opeens was daar weer de opleving. Een blunderende keeper van de tegenstander zorgde ervoor dat we een kwartiertje voor tijd op 1-1 kwamen. Het sein voor het team om weer op ons oude, vertrouwde elan de wedstrijd af te maken. Knokken voor elke meter en vooral als team de overwinning naar ons toe te halen.

Balverlies bij misschien wel de meest technische speler van de reeks, bracht ons op 1-2 voorsprong. Een perfect omschakelmoment die door onze spits uitstekend afgewerkt werd.

Met nog 9 minuten op de klok, speelden onze jongens de wedstrijd op een zeer professionele wijze uit. Klasse mannen!

3 punten in de tas mee naar Hilvarenbeek. Na onze standaard tussenstop op de terugweg bij de grote M weer lekker afwachten wat onze concurrenten gespeeld hebben. Met nog 6 wedstrijden te gaan en 11 punten voorsprong spelen we de komende weken tegen Wilhelmina boys (6 april thuis om 11.45u) en Zwaluw VFC (13 april uit om 13.00u). De nummer 3 en nummer 2.

Op naar het kampioenschap in de Hoofdklasse!!!

Hilvaria verrast koploper FC Eindhoven AV
Hilvaria JO19-1: Dure fout

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites