HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 brengt zichzelf in problemen

Hilvaria JO15-1 brengt zichzelf in problemen

​ Na het onverwachte verlies van vorige week was het zaak de rug te rechten en de drie noodzakelijke punten in Hilvarenbeek te houden.

Met opnieuw puntverlies zou de mooie 6 punten voorsprong in twee weken geheel als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Dit was de eerste wedstrijd van de returnwedstrijden en de wedstrijd uit bij Gudok was geëindigd in een zeer benauwde 0-1 overwinning voor Hilvaria.

De wedstrijd begon met een zeer onrustig voetballend Hilvaria, zodoende werden de eerste ongevaarlijke speldenprikken uitgedeeld door een zeer compact spelend Gudok. Hoe verder de wedstrijd vorderde kwamen we steeds beter in ons spel en het was een kwestie van tijd voor het eerste doelpunt zou vallen. Ondanks dat we ruim de meeste doelpunten van de competitie gemaakt hebben zijn we ook koning van de gemiste kansen. Voor het doel zijn we vaak onrustig en wild en worden de mooiste kansen jammerlijk gemist. Gelukkig was het gouden tandem Max – Joep er verantwoordelijk voor dat met een mooi uitgevoerde combinatie laatstgenoemde nu wel rustig de bal in de verre hoek kon leggen. Rust een zwaar bevochtte 1 – 0.

In de eerste 20 minuten van de 2e helft zette Hilvaria meteen orde op zaken en kwam het door Stijn en wederom Joep op een zeer comfortabele 3-0 en geen vuiltje aan de lucht zou je denken. Tot op dit moment is het mij nog steeds een raadsel waarom onze 2e helft keeper Mitchell na het los roepen met zijn voeten onder de bal maaide ipv gewoon met zijn handen de bal te pakken. Een zeer rare 3-1 tot gevolg. Gudok kwam zelfs tot een zeer onverdiende 2e treffer door een klutsbal tussen keeper en laatste man die zomaar het doel in rolde. Zowaar 3-2. Verder liet Hilvaria het niet komen en met een klein beetje meer precisie was de overwinning ook veel hoger uitgevallen.

Een zeer mooie en degelijke overwinning op een stug spelende ploeg.
Wedstrijdverslag Hilvaria 6 – OVC’26 8
Hilvaria red het net niet tegen vv Oosterhout

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites