HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 boekt regelmatige overwinning

Hilvaria---Voab-_20171016-152757_1

Al na 112 seconden was het vice captain D. Rasenberg die alleen voor de keeper verscheen. Deponeer je dit buitenkansje in de touwen speel je al bijna een gewonnen wedstrijd.

Hierna maakte Hilvaria de klassieke fout als je vele malen beter bent dan de tegenstander.

Men ging mee met het spelletje van EFC (Eersel). Het spel werd slordig, teveel onnodige duellen gingen verloren en te vaak werd de lange bal gehanteerd. Men ging als pupillen bij elkaar op een kluitje voetballen i.p.v. de eigen positie te houden.

Na enige krachttermen vanuit de zijkant ging men halverwege de 1e helft wel het eigen spelletje spelen. Met goed positiespel en weergaloze mooie aanvallen werd EFC duidelijk gemaakt dat de groen/witte brigade een maatje te groot voor hun was deze middag.

Steeds meer spelers vinden hun draai in het team. De speelstijl met ruit in het midden en 2 spitsen wordt steeds beter uitgevoerd.

Duncer maakte zijn slippertje meer dan goed door de eerste 2 doelpunten voor zijn rekening te nemen.

De derde goal was van zo een uitmuntende kwaliteit dat ik die toch apart wil vermelden.

Onze te graag willende spits Stijn Maas kreeg de bal op randje buitenspel, werd enigszins op 40 meter naar de zijkant van het veld gedreven maar met een majestueuze boogbal over de keeper in de verre hoek verschalkte hij de totaal verraste keeper.

Na de rust was de wedstrijd natuurlijk gespeeld.

Ook de totaal onnodige tegengoal kon Hilvaria niet van de wijs brengen.

De steeds beter wordende Lucas (des de oudste vd 2) scoorde nog 2 mooie doelpunten en zodoende was de tweede overwinning in de hoofdklasse een feit. 1-5.

Nu niet meteen in halleluja sferen geraken. Dit was een tegenstander die duidelijk voor degradatie gaat spelen. Er komen nog vele malen betere tegenstanders o.a. Voab en Budel.

Dus na 4 rondes in de competitie moet onze doelstelling zijn: eindigen tussen 4 en 7 dan hebben we een bevredigend eerste hoofdklasse seizoen.

Week van de Scheidsrechter
Hilvaria MO11-1 - SC ’ t Zand MO11-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites