HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 blijft ongeslagen

Hilvaria JO15-1 blijft ongeslagen

​ Ook wedstijd no 10 in de competitie werd met alleen in de 1e helft wat weerstand betrekkelijk eenvoudig in winst omgezet.

Onze tegenstander Uno Animo uit Loon op Zand hanteerde vaak de lange bal op de twee spitsen die met hun inzet en fysiek het onze backs aardig lastig maakte. Maar dan is er altijd nog stofzuiger Duncer die voor een perfecte rugdekking zorgt. Mooi was om te zien dat de spelers het in de oren hadden geknoopt hoe te voetballen tegen een twee spitsen systeem. Zonder aanwijzingen van de kant gingen de backs mandekking spelen tegen de spitsen en creëerde we zo met de doorschuivende vrije verdediger een extra man op het middenveld.Ook werd duidelijk dat er met de opbouw van achter nog veel verbetering te behalen valt en als we dat eenmaal goed onder de knie hebben we een nog beter voetballende ploeg zijn. Al vrij snel was te zien dat ook deze wedstrijd Hilvaria de bovenliggende partij was. Tegenstander werd goed vastgezet en het was een komen en gaan van mogelijkheden voor het doel van Uno Animo. Natuurlijk was het onze spits Joep (Nu op 21 doelpunten) die na mooi voorbereidend werk de openingsgoal maakte. De enige keer dat onze verdediging twijfelde met ingrijpen werd door de lange spits meedogenloos afgemaakt en was het zeer onverdiend plots 1-1. Niet bij de pakken neerzittend werd er zelfs een tandje bijgeschakeld en was het nog net voor de uitstekend fluitende scheidsrechter (ben zn naam kwijt) iedereen naar de thee stuurde dat we de 2-1 binnen prikten. Dat is natuurlijk lekker rusten.

Na de rust was het binnen twee minuten 3-1. Daarna was het spel over. De keeper van Uno raakte in de 5e minuut geblesseerd en moest het veld verlaten. Uno had hun 2 meegenomen wissels in de rust al verbruikt. Dus moest een veldspeler in de goal en speelden ze de rest van de wedstrijd met 10 verder. Hilvaria werd geen strobreed meer in de weg gelegd en kon zodoende uitlopen naar een fraaie 7-1 overwinning.

Weer een stapje verder richting het geijkte doel: Kampioen worden.

Dubbel wedstrijdverslag Hilvaria 6
Hilvaria onderuit op bezoek bij TSV NOAD

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites