HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 blijft maar winnen!

14-4

Als eerste natuurlijk namens het team en de gehele staf de felicitaties aan het 1e team van Hilvaria. Een prachtige prestatie.In het kielzog van de grote jongens voetballen de misschien wel toekomstige 1e elftal spelers van J015-1 de laatste weken de pannen van het dak.

Uit bij Dommelen speelden we misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen. Onder leiding van een weergaloze Jim ten Bokkel werd een zeer regelmatige 0-3 overwinning binnen gesleept. De 6e overwinning achter elkaar. Achterhoede stond als een huis. Middenveld was zeer agressief, durfde nu wel naar voren te verdedigen. Voorhoede ging het fysieke duel aan, kwam vaak als overwinnaar uit de bus. Met doelpunten van Stijn en Duncer gingen we geheel terecht met 0-2 de rust in.

Na het vertrek van Duncer en het ontbreken van Lucas was het de eerste 10 minuten van het 2e bedrijf even billen knijpen. Na de 0-3 van de gelukkig weer herstelde Sjors verdween het geloof in een goede afloop bij onze tegenstander. Uiterst professioneel werd de wedstrijd uitgespeelt en staan we nu na 20 gespeelde wedstrijden op een gedeelde 3e plaats met 38 punten. Dat is wel iets om trots op te zijn.

Hilvaria dames 1 blijft kans maken op het kampioen...
Hilvaria MO13-1 ontsnapt bij TSC in Oosterhout

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites