HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 bindt ook RKDVC aan zegekar

Hilvaria JO15-1 bindt ook RKDVC aan zegekar

​Nadat vorige week Voab JO15-2 op een ruime 0-5 nederlaag was getrakteerd was het nu wederom een tweede elftal dat met ruime cijfers het Hilvaria complex afdroop.

RKDVC JO15-2 speelt voor het eerste jaar in de 1e klasse en heeft hier aan het getoonde spel te zien ook helemaal niets te zoeken. Na 70 minuten zonder ook maar enige tegenstand stond er 7-0 op het scorebord en had onze keeper zegge en schrijve 3 terugspeelballen in zijn handen gekregen.

Dit seizoen hebben we te veel van dit soort wedstrijden. Nu na 9 wedstrijden een doelsaldo van 50 -4 zegt alles over de krachtsverschillen in deze competitie. Dan rijst de vraag zijn wij nou zo goed of hun zo slecht. Dit te antwoorden zonder hautain arrogant en minachtend over te komen is niet zo eenvoudig. De waarheid zal ergens in het midden liggen. Feit is wel dat wij een sterk team hebben en naar mijn mening veel ploegen in onze competitie een niet zo goede lichting.

Met nog 13 wedstrijden te gaan zijn wij de te kloppen ploeg voor het kampioenschap. Ik denk dat de hele ploeg er klaar voor is deze uitdaging aan te gaan.

Jacob

Hilvaria MO13-1 wint weekendje weg naar pretpark!
Wedstrijdverslag Hilvaria - SCO

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites