HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 begint goed aan de competitie

Hilvaria JO15-1 begint goed aan de competitie

​Uit naar Gudok behaalde dit talententeam een zeer verdiende 0-1 overwinning op hun Tilburgse leeftijdgenoten.

Het was een zeer rommelig begin van beide kanten maar zeker van de kant van Hilvaria.

Laten we het erop houden dat het de zenuwen geweest zijn voor de eerste competitie wedstrijd van het seizoen. De eerste 15 tot 20 minuten werd er van beide kanten geen kans gecreëerd.

Al snel werd duidelijk dat we tegen een zeer sterk fysiek team speelden die het lichamelijk duel niet schuwden. Terugspeelbal op de keeper die met een lange uithaal hun spitsen probeerde te bereiken was zon beetje hun tactiek van de hele wedstrijd.

Dan mag je als verdediger de bal niet laten stuiten maar moet je je langs de tegenstander aan de binnenkant opstellen en voor de man kruipen en voor de stuit de bal wegwerken. Elke stuiterbal moet je dat duel uitvechten en dat was in het begin niet vaak in ons voordeel.

De 0-1 door aanvoerder Max Abrahams kwam dan ook totaal onverwacht uit de lucht vallen.

Dit zorgde voor lucht binnen onze gelederen en langzaam maar zeker werd ons voetballend overwicht binnen de lijnen steeds duidelijker.

Gudok bleef vol overgave de lange bal hanteren maar onze verdedigers stonden de rest van de wedstrijd op een enkel slippertje wel goed hun mannetje en er werd bijna niks meer weggegeven.

Het was dan ook dat onze twee voorwaartsen hun vizier niet scherp hadden staan anders was een 0-4 zeker niet onverdiend geweest als einduitslag.

Mooiste van dit was wel dat deze kansen ontstonden uit schitterende aanvallen waarbij we zeker 5 x alleen voor de uitstekende keeper van Gudok kwamen.

De eerste klap is een daalder waard zeggen ze wel eens.

Dit was echt een stugge tegenstander en ik zie niet veel ploegen die hier met de volle winst naar huis gaan.

Elke wedstijd met 1-0 winnen maakt je ook kampioen, want daar gaan we natuurlijk voor.

Jacob

Groen-Witte Strandbal vakantiefoto winactie
Hoofdklasse Avonturen JO19-1: Baronie JO19-2 - Hil...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites