HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO15-1 beëindigt magistraal seizoen met toernooiwinst bij SBC

Hilvaria-JO15-1

In het eerste jaar dat deze jongens in de hoofdklasse acteerden werd meteen een zeer fraaie derde plek in de eindrangschikking behaalt.

Zeker na de winterstop was het met 10 overwinningen uit 11 wedstrijden een goed geoliede machine die bijna niet te verslaan was. Regelmatig werden zeer puike wedstrijden op de mat gebracht waar een iedere neutrale toeschouwer van kon genieten.

Ook op het nu al legendarische buitenlands internationaal toernooi (waar de JO15-1 een traditie van heeft gemaakt) kwamen de boys net als vorig jaar in Denemarken in de finale. Helaas was het door arbitrale dwalingen niet mogelijk deze finale uit te spelen en zijn we uit voorzorg voor verdere calamiteiten van het veld gestapt. Een zeer verdienstelijke tweede plek als gevolg.

Afgelopen weekeinde werd bij het toernooi van SBC wederom de finale gehaald. Na het beter benutten van de Pingels dan Desk JO15-1 is de prijzenkast van Hilvaria wederom een 1e plaats beker rijker.

Hans van Kasteren, Hans de Waal en Jack van de Klundert bedanken dan ook een ieder die de JO15-1 een warm hart toedraagt. Met toch wel enige pijn in het hart verlaten wij tezamen deze leeftijdsgroep en gaan volgend seizoen aan de slag bij de JO17-1.

Activiteiten bij Hilvaria
Topprestatie van JO13-1 op Hoofdklasse toernooi SB...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites