HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria JO15-01 Kampioen

20220527-08533020220521_132833

Zaterdag 21 mei zijn de jongens van Hilvaria JO15-01 na een spannende competitie ongeslagen kampioen geworden in de 2e klasse

Met een bus vol spelers en toeschouwers vertrokken we zaterdagochtend vol goede moed en enthousiasme naar VV Dongen. Voor het kampioenschap zou er wel gewonnen moeten worden, want Gilze stond op slechts een punt achterstand. Maar de boys inclusief trainers hielden het hoofd koel en konden na de 0-4 winst hun verdiende kampioenschap gaan vieren.

Een muzikale busrit terug naar Hilvarenbeek, een huldiging bij Hilvaria, een frietkar en drankjes bij de sponsor en uiteraard mocht de rondrit op de platte kar ook niet ontbreken. Al met al een feestelijke afsluiting van een geweldig mooi seizoen!

Veel dank aan alle ouders voor het organiseren van alle festiviteiten en een speciaal woord van dank aan onze sponsor ARL Services.

Ik wil jullie graag even aan de kampioenen voorstellen:

Tijn: maakt zijn tegenstanders radeloos. Pakt de bal af met een perfecte sliding bij de eigen cornervlag en slalomt vervolgens majestueus langs zijn tegenstanders richting cornervlag van de tegenstander om daar een puike voorzet af te leveren.

Dani: onze recordaankoop uit de Blaak. Penalty killer. Blijft als een van de laatsten doorfeesten onder de douche na een gewonnen wedstrijd.

Dirk: bij Dirk denk ik altijd aan David tegen Goliath. Hij weet met nauwkeurige precisie de grote reus om te leggen met een bekeken balletje.

Siem: werkpaard op het middenveld met prachtige lange passen. Een en al bescheidenheid en altijd voetballend in het teambelang.

Joshua: fijne techniek en zeer balvast. Met bal aan de linkervoet ijzersterk. Heeft zich moeiteloos aangepast aan het niveau van de rest.

Ralf: kuitenbijter op het middenveld. Weet grotere en oudere tegenstanders op het middenveld volledig af te bluffen op de gehele linkerflank.

Jayden: nietsontziende verdediger die de vliegende tackle tot zijn handelsmerk heeft gemaakt en daarbij 9 van de 10 keer de bal raakt.

Jip: loopt ieder gat dicht en is nietsontziend voor de aanvallers van de tegenpartij die hij met een machtige schouderduw over de zijlijn lanceert.

Job: technisch perfecte verdediger, die stoicijns blijft onder het gehijg en de schreeuwende aanwijzingen van Jip

Sebastiaan: ultieme winnaarsmentaliteit. Zeer aanwezig op het veld in woord en gebaar en met de turbo aan niet af te stoppen en een ware plaag voor zijn tegenstanders.

Marc: behendige voetballer met een fijne techniek, multifunctioneel. Pikt regelmatig zijn doelpuntje mee.

Tygo: overal inzetbare speler, snel als water en longen als een paard. Zowel verdedigend als aanvallend zeer sterk en altijd positief tegen zijn medespelers.

Thijs: de ideale aanvoerder. Neemt met zijn werklust de rest op sleeptouw. Verzaakt nooit en gaat altijd voorop in de strijd. Fabelachtige traptechniek en heerlijke vrije trappen. Komt dat schot!

Sverre: De octopus met katachtige reacties. Maar met de bal aan de voet speelt hij doodleuk zijn tegenstander door de benen, gelukkig probeert hij dat alleen op de training.

Tommy: is als supporter mee. Miste het voetbal en is weer komen trainen. Volgend seizoen ook weer op zaterdag te zien op de velden van Hilvaria.

Bedankt allemaal voor het prachtige voetbalseizoen!

Frank Hendrikx 

Hilvaria JO19-1: Seizoensafsluiting
Inzameling voor Gambia gaat permanent door

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites