HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria JO13-2 kampioen!

Hilvaria-foto

​ Op overtuigende wijze heeft het Hilvaria juniorteam JO13-2 het kampioenschap behaald in hun klasse, in de landelijke competitie, afdeling Zuid.

Voor aanvang van het allesbeslissende slotduel, was de stand tussen Hilvaria en aartsrivaal Sarto exact gelijk, met een iets minder doelsaldo voor de Beekse voetballers. Winnen was dus het motto.

Op zeer overtuigende wijze werd de directe concurrent in Tilburg met maar liefst 5 - 1 verslagen. Na een bliksemstart van de Hilvaria-boys, vol overgave en met veel inzet, stond er na 20 minuten een fantastische 3-0 op het scorebord.

Deze klap kwam Sarto niet meer te boven. Hilvaria was ook na rust heer en meester en won uiteindelijk makkelijk.

Een geweldig seizoen wordt hiermee op glorieuze wijze afgesloten. Een puike prestatie van onze boys, onder bezielende leiding van hun trainers.

Sinio, Bram, Aitor, Jens, Pim, Jelle, Youri (2x), Jente, Max, Jochem, Jules, Tijmen, Thijs, alsook trainers Fer, Eric, Mario en Herman, gefeliciteerd met dit fantastische resultaat. Proficiat!

Foto:
Staand v.l.n.r. Youri van Osch, Aitor Peeters, Youri van Hoof, Jelle van den Dries, Sinio de Groot, Bram Michels, Thijs Kruijssen, Max Tekath, Jochem van de Wouw, Jules Leijten, Jens Kroot.
Zittend v.l.n.r. Milan Verstegen, Pim Koolwijk, Jente Wolfs, Facinet van Gils, Tijmen Michels.


Hilvaria JO15-1 sluit seizoen af met toernooiwinst...
Elftalindeling 2017-2018 Senioren

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites