HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO10-1 kampioen!

20180526151133

Met nog 2 wedstrijden te spelen en alle eerdere wedstrijden met winst afgesloten was de dag aangebroken dat gelijkspel voldoende was om kampioen te worden. Alle spelers en trainers voelden gezonde spanning aan t begin van de wedstrijd.

Er werd gespeeld tegen de één na laatste maar dat betekent nog geen gewonnen wedstrijd. Door goed samenspel werd er al vroeg in de wedstrijd gescoord. Gelukkig bleven de jongens koel en beseften ze dat er gewoon gestreden moest worden om ook deze wedstrijd te winnen. Naarmate deze vorderde, werd er vaker gescoord door Hilvaria. Bij rust was de stand dan ook 8-0! Een echte kampioen wil dan ook met dubbele cijfers winnen. 

Omdat t zo warm was, werd er in de 2e helft een extra drinkpauze ingelast. Daardoor werden de jongens even uit hun concentratie gehaald en kon Nemelaer 2 keer scoren. Maar Hilvaria herpakte zich weer waardoor er geen tegengoals meer werden gescoord. Het ging zo goed dat de scoringsmachine weer op volle toeren begon te draaien. Met een formidabele uitslag van 15-2 kan JO10-1 zich een waardig kampioen noemen.

Joshua, Harm, Sajed, Willem, Justin, Ralf, Jop, Thomas en Finn: Jullie zijn toppers.Ook trainers Raymond, Max en Mika willen we feliciteren met t behaalde kampioenschap. Een mooie toer op de kar door Hilvarenbeek en een ijsje op t Vrijthof waren een mooie afsluiting. Hiervoor willen we natuurlijk de sponsor Van Abeelen keuringstation hartelijk danken. 

Voor een volledig ongeslagen kampioenschap mag t team woensdag bij Were Di niet verliezen. Maar dat gaat dit kampioensteam ook lukken. Bedankt mannen. Het was een seizoen om van te genieten. Gefeliciteerd!

Leuk feitje: Broers Van den Biggelaar zijn binnen één uur allebei kampioen geworden: Mees (JO13-2) en Finn (J010-1)!

Met sportieve groet,
Jullie trotse supporters

Hilvaria 2 gaat voor promotie!
Hilvaria MO11-1 - ST Steensel/Knegsel MO11-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites