HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria JO 15-1 vergeet te winnen

Hilvaria JO 15-1 vergeet te winnen

Na de 13-0 overwinning van vorige week gebeurde er daadwerkelijk waar wij trainers zo bang voor waren.

Slap en ongemotiveerd begon de ploeg in Udenhout aan de wedstrijd. Men dacht dit varkentje wel eventjes te wassen. Binnen tien minuten kreeg men dat ook de terechte spreekwoordelijke deksel op de neus. Via hun gevaarlijkste man op de rechtsbuiten scoorden ze na dom balverlies van onze verdediging de verdiende 1-0. Gedurende de rest van de eerste helft was het schrijnend om te zien dat bijna niemand zich aan de gemaakte afspraken hield en ze dan ook geen moment in de wedstrijd kwamen. We hadden in de voorbereiding erop gehamerd om fel en agressief te beginnen. Helaas werd dit door niet het gehele team in de praktijk uitgebracht. Rust 1-0.

In de kleedkamer zijn wel enkele woorden gevallen die ik hier niet zou herhalen maar het was ff nodig om de ploeg weer in het gareel te krijgen. Met de omzetting van Max en Abel kantelde de hele wedstrijd in de tweede helft. Max voetbalde in de eerste helft een persoonlijk duel met zijn mede aanvoerder en vergat daarbij regelmatig het teambelang uit het hoofd en ging dan voor het haantjes duel met zijn opponent van SVSSS. Met Abel als controleur en Max als echte nummer tien kwam er meer schwung in het elftal. Ook de inzet en de vechtlust was weer geheel terug in het steeds meer de groen-witte kant omslaande wedstrijd. Met Abel als onbetwiste uitblinker en Joep als hardwerkende spits was het laatstgenoemde die dan ook geheel naar het beeld van de wedstrijd de 1-1 tegen de touwen duwde. Hilvaria was nu echt geheel heer en meester in het nu eenzijdige duel. Helaas werden er een paar 100 % kansen gemist en vergaten we ons te belonen voor een schitterende tweede helft. Eindstand 1-1.

Als de tweede helft een graadmeter kan zijn voor ons spel voor de rest van het seizoen kan het wel eens een heel mooi seizoen worden.

Jacob

Beerse Boys VR2 – Hilvaria VR1
Hilvaria MO13-1 doet zichzelf tekort: 2-2

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites