HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria Jeugdkamp 2018

Voetbalkamp2016

Na de geweldige en zonovergoten editie van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer een voetbalkamp voor jullie organiseren bij Hilvaria. Om het steeds leuker te maken, zijn we opnieuw bezig met wat nieuwe activiteiten, die we nog even geheim houden. Maar één ding is zeker, het wordt weer een super gaaf kamp! Daar wil jij toch ook bij zijn?

Schrijf je dan nu in voor het Hilvaria voetbalkamp op donderdag 10 (Hemelvaart) en vrijdag 11 mei 2018! Let op: Hemelvaart valt dit jaar niet in de meivakantie.

De kosten voor deelname aan het voetbalkamp bedragen € 27,50 per deelnemer. Dit bedrag wordt door middel van een eenmalige machtiging door Hilvaria geïncasseerd. Vul dus alle gegevens in de bijlage in en lever deze voor vrijdag 30 maart in op onderstaand adres. (niet per mail!) Alle verdere informatie over het Hivaria-voetbalkamp ontvangen jullie later via mail en houd ook de Hilvaria-site goed in de gaten.

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal weer meedoen en dat het weer een heel mooi en gezellig voetbalkamp wordt met veel verrassingen !

Een jeugdkamp kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de hulp van de nodige vrijwilligers daarom doen wij graag weer een beroep op de ouders om zich aan te melden als enthousiast teamleider (voor beide dagen) of overige hulp. (Gelieve dit aan te kruisen op het aanmeldformulier)

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met:

Hilvariajeugdkamp@gmail.com
Phil van Haastrecht 06-38181664
Jeroen de Kort 06-25123724
Rob Gerritsen 06-50282167
Jaap Hoogveld 06-15264413

De inschrijfformulieren kunnen worden ingeleverd bij Phil van Haastrecht.
Adres: Bolakker 17, 5081 EH Hilvarenbeek.

Bestandsnaam: Inschrijfformulier-Voetbalkamp-2018
Bestandsgrootte 18 kb
Download Bestand
Hilvaria JO19-1 maatje te groot voor SV Budel
Eenvoudige overwinning voor Hilvaria op PSV av

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites