HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria heeft de competitie hervat met een overwinning op vv BES

Teamfoto-Hilvaria-1-2017-2018

Zonder zelf groots te spelen werd in Borkel en Schaft met 4-0 gewonnen door de hilvarianen.

​In een matige wedstrijd startte BES nog wel goed en wist al snel het eerste gevaar te stichten. Tot doelpunten kwam het echter niet. Na de openingsfase nam Hilvaria het initiatief over zonder dat het wist te imponeren. Na ruim 20 minuten spelen opende Daan van de Wiel de score namens Hilvaria. Hij gaf het laatste zetje na een scrimmage voor het doel van BES. Het publiek werd deze middag niet echt vermaakt met vele kansen en doelpunten, want de eerste helft kabbelde maar een beetje voort. Hilvaria had het betere spel en was dreigend, maar had deze middag nog niet de scherpte van voor de winterstop. 

Na rust begon Hilvaria nog wel goed en het wist dan ook snel uit te lopen naar 3-0 door doelpunten van Coen van Oirschot en Ralf Huijbregts. Beide ploegen geloofden het vervolgens wel, waardoor er niet veel meer gebeurde voor beide doelen. Het slotakkoord was voor Dorus van Trier die de bal op een presenteerblaadje kreeg van Joerie van Rijswijk en de 4-0 in het lege doel kon schuiven. 

Zonder goed te spelen wist Hilvaria dus toch eenvoudig te winnen. Dit geeft vertrouwen voor de komende uitwedstrijd tegen DVG in Liempde, want als Hilvaria het niveau weer wat omhoog kan brengen dan is het levensgevaarlijk.

Erik Catsburg ook volgend jaar trainer Hilvaria 2!
Ad Smolders vrijwilliger van het jaar!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites