HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria en RWB delen de punten

Hilvaria en RWB delen de punten

Onder een grije lucht en met een harde wind werkte Hilvaria een matige wedstrijd af die in 1-1 gelijkspel eindigde.

Het tempo in de wedstrijd kwam eigenlijk nooit echt op gang ondanks dat er (zeker in de tweede helft) voldoende mogelijkheden waren voor beide ploegen. Toch leek er in de eerste helft niet veel aan de hand voor Hilvaria. Achterin werd geen kans weggegeven, maar omdat een aantal goede mogelijkheden niet benut werden ging men met een 0-0 stand de rust in.

Het enige wat Hilvaria in de tweede helft beter moest doen was het afronden van de kansen. Dit lukte Joerie van Rijswijk na 10 minuten dan ook. Na een mooie pass van Greg van Gestel kwam Joerie vrij voor de keeper en schoot de bal diagonaal laag in de linkerhoek binnen. Even leek het er op dat Hilvaria de wedstrijd in handen had en snel zou gaan beslissen. Echter kwam RWB beetje bij beetje weer terug in de wedstrijd en kreeg het in het vervolg van de tweede helft de meest mogelijkheden. Één van deze mogelijkheden ging uiteindelijk raak waardoor de 1-1 stand op het scorebord kwam. Ondanks dat ook in de tweede helft de grootste kansen voor Hilvaria waren stond er na 90 minuten spelen de 1-1 eindstand op het scorebord.

Een punt waar beide ploegen genoegen mee moeten nemen, omdat het wel de terechte uitslag was maar beide ploegen hebben niet veel aan een punt.

Volgende week gaat Hilvaria op bezoek bij Waspik, waar men hoop na de 5-6 thuisnederlaag nu wel de drie punten te kunnen pakken.

Foto's - Nick van Hees
Wedstrijdverslag RWB


​Hilvaria JO13-3 - Dommelen JO13-2
SBC MO13-1 - Hilvaria MO13-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites