HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria en RPC delen de punten

Wedstrijdverslag

Een zwakke eerste en een goede tweede helft zorgden voor een 3-3 eindbalans.

​In tegenstelling tot afgelopen weken begon Hilvaria goed aan de wedstrijd. Binnen 2 minuten lag de bal al in het netje bij RPC. Na een goede aanval over rechts belandde de bal prompt voor de voeten van de mee opgekomen Jesse van de Wal. Zijn uithaal was de doelman te machtig en hiermee nam Hilvaria de leiding. In het vervolg van de eerste helft verloor Hilvaria langzaam de grip op de tegenstander en wist RPC het spel en de achterstand volledig om te buigen naar een 3-1 voorsprong, de thuisploeg had daarbij niet te klagen had over de leidsman. Voorafgaand aan de voorzet op de 2-1 werd een overtreding op de linksback van Hilvaria over het hoofd gezien en bij de 3-1 stond de aangever buitenspel, maar werd het vlagsignaal door de scheidsrechter genegeerd. Desalniettemin geen beste eerste helft van Hilvaria.

In de tweede helft tapte Hilvaria uit een ander vaatje en werd RPC volledig terug gedrongen. De achterstand werd snel ongedaan gemaakt. Twee goede aanvallen werden bekwaam afgerond door Joerie van Rijswijk. De bekenaren gingen hierna op zoek naar de voorsprong en de 3 punten. Het spel werd echter erg vertraagd door vele overtredingen van RPC, een treuzelende doelman en een scheidsrechter die hier niet kordaat tegen op trad. Hilvaria kwam uiteindelijk nog met de schrik vrij toen RPC in de laatste minuten nog een grote kans om zeep hielp, dit zou echter veel te veel van het goed zijn geweest. Als er al iemand aanspraak maakte op de 3 punten was het namelijk Hilvaria. 

Volgende week opnieuw een kans om 3 punten te pakken in de thuiswedstrijd tegen RKVVO. Een belangrijke wedstrijd om de aansluiting met de bovenste plaatsen te behouden en niet naar onderen te hoeven gaan kijken. Hilvaria hoopt hierbij op steun van zoveel mogelijk supporters, zondag om 14.30u op sportpark de Roodloop! 

Klik op de link voor de lezing van RPC: https://www.rpceindhoven.nl/index.php/nieuws/459-rpchilv18

’T Zevende en Reusel Sport delen de punten
Hilvaria JO19-1 laat nummer 2 van de ranglijst sch...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites