HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria - EMK 0-0

Hilvaria - EMK 0-0

​De voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het nuenense EMK is door Hilvaria (ondanks een aantal goede mogelijkheden voor beide ploegen) geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel.

​Nadat Hilvaria meteen in de eerste minuut opgelucht kon ademhalen toen een geheel vrijstaande EMK speler in het zestienmetergebied de bal niet goed aannam en de doelman van Hilvaria de bal kon onderscheppen, was het vervolg van de openingsfase voor de thuisploeg. In de eerste 20 minuten van het duel zette de bekenaren vroeg druk op de verdediging van EMK en eenmaal in balbezit werd er bij vlagen prima voetbal gespeeld. Dit resulteerde in een aantal mooie mogelijkheden voor Hilvaria, maar de echte scherpte voor een doelpunt ontbrak. De laatste pass was vaak net niet goed genoeg waardoor er door de gasten uit Nuenen steeds redding gebracht kon worden. Na deze fase bleef de thuisploeg de controle houden, maar kon het niet meer voorkomen dat ook de tegenstander wat kleine mogelijkheden kreeg. 

Na rust zakte het spel van Hilvaria wat terug zonder daarbij in eerste instantie echt door in de problemen te komen. De bekenaren kregen zelf eerst nog twee aardige mogelijkheden waarbij de bal voor het doel langs ging, maar tegen het eind van de wedstrijd kregen de gasten uit Nuenen een aantal goede mogelijkheden om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. De beekse defensie en de doelman wilde echter niet bezwijken. 

Een gelijkspel waar beide ploegen gezien de gehele wedstrijd vrede mee konden hebben. Komende zondag speelt Hilvaria zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Reusel Sport. Na afloop vind er een gezellige afsluiting van het seizoen van de senioren plaats.

Nieuwe aanduidingen jeugdcompetities
SBC - Hilvaria 5-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites