HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria eindelijk van de hatelijke 0 punten af

Hilvaria eindelijk van de hatelijke 0 punten af

​Met een klinkende 5-0 overwinning op bezoek bij RWB in waalwijk heeft Hilvaria de eerste drie punten van het seizoen weten te pakken.

​Vanaf het eerste fluitsignaal namen de bekenaren het heft in handen. Het vele balbezit kon echter nog niet in grote kansen worden omgezet. Het positieve was dat Hilvaria ook geen grote kansen weggaf aan RWB. Toch kwam Hilvaria voor rust nog op voorsprong door een doelpunt van Joerie van Rijswijk. Hij reageerde alert nadat Joost van Doormaal de bal voorlangs leek te koppen na een goedlopende aanval over rechts. 

Na rust leek het er even op dat RWB wat meer druk vooruit wilde geven, maar de thuisploeg deed dit niet overtuigend genoeg en Hilvaria kwam makkelijk onder de druk uit. Het was de deze middag uitblinkende Joerie van Rijswijk die een loepzuivere hattrick op de mat legde en met zijn vier treffers liep Hilvaria uit naar een comfortabele 4-0 voorsprong. Bij de 2-0 en de 4-0 stond Joerie aan het eind van een goedlopende aanval en de goaltjesdief wist wel raar met de kansen die hem werden geboden. De kans op de 3-0 werd hem geboden door de doelman van RWB die prompt de bal in zijn voeten gooide en zo Joerie de kans gaf geheel vrijstaand de bal over de keeper wist te schieten. De enige grote kans van de wedstrijd voor RWB was bij een 3-0 stand, waarmee de gehele ploeg een compliment verdiend omdat iedereen hard werkte voor de drie punten. Het slotakkoord was voor Greg van Gestel die ruim een kwartier voor tijd de 5-0 eindstand op het scorebord wist te zetten. 

Een goede overwinning voor Hilvaria dat komende zondag TSC op bezoek krijgt en gaat proberen een goed vervolg te geven aan de eerste overwinning van het seizoen.

Update: Berichtgeving Kunstgras
RKSV Boxtel MO-11-1 Hilvaria Mo-11-1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites