HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria E3 pakt voor de 3e keer de 1e prijs oftewel “The Triple”

Hilvaria E3 pakt voor de 3e keer de 1e prijs oftewel “The Triple”

Op zaterdag 4 juni speelde Hilvaria E3 bij Boeimeer in Bredaeen E toernooi voor de hoge E jeugd. De verwachtingen waren vooraf hoog gespannen want we wilden voor "the Triple" gaan. Vooraf was er bij iedereen wel spanning voelbaar omdat alle tegenstanders elftallen waren die in de 1e klasse speelden en "even" winnen is toch wel wat anders. 

De wedstrijden werden allen op (goed) kunstgras gespeeld en het warme weer maakte het er allemaal niet eenvoudiger op.

De 1e wedstrijd was tegen DSE, voor ons net als de anderen, een onbekende tegenstander. Door meteen fel van start te gaan werd het spel het meest door Hilvaria gedicteerd. De kansen waren voor Hilvaria en kwamen dan ook terecht op voorsprong. Gezien de kansen had er zeker meer ingezeten maar deze 1-0 kwam niet meer in gevaar. De 1e wedstrijd winnen was een goede start.

Jeka, een zeer grote club uit Breda, was onze volgende tegenstander. Wedstrijd begon moeilijk voor Hilvaria door de sterke aanvallers van Jeka. Door hard te blijven werken begon de wedstrijd te kantelen in hetvoordeel van Hilvaria. Beide teams had mogelijkheden. Hilvaria kwam wel steeds beter in de wedstrijd maar de uitslag bleef steken op 0-0.

De 3e wedstrijd was tegen Groen Wit ook uit Breda. Hilvaria begon meteen gretig en fel aan de wedstrijd.

De opdracht was om, mocht het lukken, proberen enkele doelpunten te maken want het doelsaldo kon wel eens een rol gaan spelen. Door sterk verdedigen, Groen Wit kreeg geen schijn van kans en enkele sterk aanvallende acties werd het terecht 3-0. Een opluchting achteraf want we hebben dit team, ook vandaag weer, regelmatig zeer sterke wedstrijden zien voetballen.

De laatste wedstrijd was tegen de thuisploeg, Boeimeer O10. Deze moest gewonnen worden om een kans te houden op de 1e plek. Ondanks de warmte werd er in de laatste wedstrijd uitstekend gewerkt en sportieve gretigheid van de spelers werd beloond. Uitslag 3-1 in het voordeel van Hilvaria E3.

Daar Groen Wit later een meer dan terechte overwinning behaalde op Jeka kwam de 1e plek niet meer in gevaar.The Triple werd nu een feit.

Proficiat jongens, met het behalen van de 1e plaats. Jullie hebben wederom een prima toernooi gespeeld en de leiders, ouders en supporters hebben genoten van jullie inzet en goed spel. Tevens hebben jullie ook de sportiviteitsprijs in ontvangst mogen nemen wat ook zeker een pluim waard is.

De spelers van Hilvaria E3 zijn: Senn van Gool (K), Bart Nieuwkerk, Stijn de Vree, Diek Jongen, Jules Berkelmans, Jurre van de Meijdenberg, Mees v.d. Biggelaar, Polle van den Ackervekenen Wout Bruurs

Ook nog een dank aan de toernooicommissies en haar medewerkers voor het regelen van de toernooien. Dankzij jullie inzet genieten de spelers weer van een superleuke voetbaldag.

De trainers/leiders Hilvaria E3

It's a wrap!
Promotie voor Hilvaria 2!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites