HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria E3 pakt opnieuw 1e prijs

Hilvaria E3 pakt opnieuw 1e prijs

​Na de 1e plek op het toernooi bij Groen Wit in Breda waren de jongens van de E3 klaar voor het eigen Hilvaria toernooi.

In de eerste poule was de eerste tegenstander Tuldania E1. Door het slechte veld moesten de boys even in het ritme komen maar met een keurige 2-0 wisten ze de eerste winst te pakken.

De 2e wedstrijd tegen DBS E4 was wat lastiger. Het bleek een taaie tegenstander en de 1-1 eindstand was wel verdiend.

De 3e wedstrijd was tegen een Engelse tegenstander, Cottingham Tigers. Een fysiek sterke ploeg, had de leiding al gezien in eerdere wedstrijden dus daar werd op ingespeeld.

De E3 speelden hun eigen spel en probeerden het fysiek van de Engelsen te mijden. Dit lukte en het resultaat was een goede 2-0 overwinning. Yes, 1e in de poule en dus naar de winnaarspoule!

De 1e tegenstander in de 2e poule was Groen Wit E2, waar de boys vorige week op het toernooi in Breda nog van hadden gewonnen. Ook deze wedstrijd wist de E3 te winnen met 4-2.

De 2e wedstrijd speelden we tegen RKDVC E3 uit Drunen. Dit bleek de sterkste tegenstander te zijn en dus moesten de boys aan de bak.

In een spannende pot waarbij beide teams niet wilde verliezen werd er niet gescoord; 0-0.

Het kwam dus aan op de laatste wedstrijd, wetende dat als we zouden winnen, het doelsaldo bepalend zou zijn. Tegenstander was SDO E2. RKDVC had hier met 4-0 van gewonnen en dit betekende dat we met 4 doelpunten verschil moesten winnen om toernooi winnaar te worden.

De boys begonnen getergd en scherp aan de wedstrijd en dat had resultaat. Na 5 minuten stond het al 3-0 voor de jongens van Hilvaria E3 en uiteindelijk na 15 minuten was de eindstand 7-0!

Wederom een 1e plek op een toernooi voor de E3.

Complimenten jongens voor opnieuw een klasse prestatie en nu gaan voor de Triple, zaterdag op het laatste toernooi bij Boeimeer Breda.

Trainers/coaches Hilvaria E3

Hilvaria 2 wint met 5-1 van Broekhoven 3
Hilvaria ME1 wordt 3e op meidentoernooi ’t Zand

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites