HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria Dames 1 koerst af op het kampioenschap!

Dames-1

Na een stevig ontbijtje samen was het om 12:15 tijd om te beginnen tegen de dames van Riel. Het was een hele belangrijke voor beide partijen; want het kampioenschap is nog niet beslist. 

Het was een felle wedstrijd, met stevige duels maar wel sportief. Met beide vele kansen was het Hilvaria met de betere kansen. Met Michelle aan de rechterkant kwam ze er vaak langs maar wist Hilvaria niet te scoren. Ook Riel had kansen, wisselde veel van posities maar wist het net niet te vinden.

Met een goede actie aan de rechterkant van Michelle kwam de bal voor het doel terecht, waar Megan de bal niet tegen het net kreeg. De keepster had de bal niet klem waardoor Doreen wel kon intikken en zorgde voor de verlossende 1-0.

Riel zette meer aan, maar achterin stond Hilvaria erg sterk. Tess redde nog een goed op een doorgebroken speelster maar na enkele goede corners van Riel was het toch raak. Na een corner van Riel was het, na gerommel, makkelijk binnen schieten en werd het weer spannend; 1-1.

Tijd om even de schaduw opzoeken, want de pijp leek leeg.

In de tweede helft was het Riel wat beter begon, maar geen kansen creëerde. Hilvaria had weer de betere kansen maar wist de bal niet in het doel te krijgen. Michelle kwam aan de rechterkant goed door, kreeg de bal bij Noa maar die kreeg de bal het doel niet ik. Ook vele corners en vrije trappen wilde het niet lukken. Gelukkig was het Megan die wel op de goede plek stond. Na een goede steekball bal Fleur kapt Megan de keeper uit en schoot de bal in het doel. De pijp van Hilvaria was helemaal leeg dus Riel rook kansen. Na een goed schat richting de kruising waren het de vingertoppen van Tess die de bal uit het doel tikte. Dit was ook wel het einde van de wedstrijd.

Alle speelsters hebben vandaag alles gegeven, want alleen win je deze wedstrijd! Dinsdag gaan wij een kijkje nemen bij de wedstrijd Uno Animo - Riel. Komende donderdag staat er weer een belangrijke wedstrijd, de dames van GSBW komen op bezoek!

Maar voor nu;

WIJ STAAN BOVENAAN!

Plichtmatig Hilvaria wint met 5-0 bij Nieuw Woense...
Hilvaria JO19-1 veel beter dan uitslag doet vermoe...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites