HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria dames 1 blijft kans maken op het kampioenschap

Dames-1

​Dit weekend stond de pittige wedstrijd tegen Uno Animo op het programma. Het werd puzzelen voor Ad, want Macy zat in Porto, Iris en Kim hebben een blessure en zo liepen er nog meer speelsters met pijntjes rond. En dat feest van het vaandelteam was ook nog voelbaar...

Om 12:15 klonk het eerste fluitsignaal.

Uno Animo was een fysieke tegenstander voor Hilvaria. Er waren pittige duels maar de kansen bleven voor beide partijen uit. Michelle kwam er aan de rechterkant vaak langs maar toch wist Hilvaria het net niet te vinden. Na geklungel achterin bij Uno Animo werd de bal over de verdediging gelegd en kon Megan rustig op de keepster aflopen. 1-0 en de wedstrijd brak een beetje open. Hilvaria kreeg de smaak te pakken, want het liep allemaal een stuk soepeler. Na een mooie strakke bal van Doreen op Michelle, kreeg Michelle de bal bij Megan en kon zij makkelijk intikken en zorgen voor de 2-0. Hilvaria kreeg er zin in en waren zelfs beter. Daar waar het Michelle eerst niet lukte, ging dat nu wel. Na een mooie 1-2 met Megan kon zij wederom de bal binnenschieten en zorgen voor de 3-0. Geen vuiltje aan de lucht, dachten we. Met een mooi en hoog schot vloog de bal over Tess de goal in. 3-1 en Uno Animo werd sterker. Door miscommunicatie of helemaal geen communicatie kon de spits van Uno Animo alleen op Tess af en die wist de bal niet te keren. 3-2 en het werd weer spannend.

Gelukkig was het al snel rust zodat iedereen even op adem kon komen.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Wel werd er geweldig verdedigd door Floor, hield Tess alles tegen wat er werd afgevuurd en kreeg Doreen nog geel voor een 'overtreding'. Dat was het kantelpunt in de wedstrijd, want met 10 man was Hilvaria veel beter dan Uno Animo.

In de laatste minuut kon het nog vervelend aflopen voor Hilvaria, want bijna lag de bal op de stip voor Uno Animo. Maar de scheidsrechter had het goed gezien en floot dat eindelijk de wedstrijd af.

Komende zondag weer een pittige wedstrijd, thuis om 12:15 spelen we tegen FC Tilburg. Het word goed weer, dus kom gerust een kijkje nemen!!

Hilvaria 8 countert naar overwinning
Hilvaria JO15-1 blijft maar winnen!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites