HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria D3 ongeslagen kampioen!

Hilvaria D3 ongeslagen kampioen!
In mei 2015 besloot het bestuur van Hilvaria in al zijn wijsheid ingrijpend te investeren in een zware (letterlijk en figuurlijk) technische staf voor de nieuwe D3. Deze jongens zouden in het nieuwe seizoen immers voor het eerst de grote wei moeten betreden. Na de bekendmaking van de selectie werd op 22 mei reeds een groepsapp opgestart met een afbeelding van een beker met grote oren en de tekst "Succes is een keuze".... Ja Danny Blind, lees dit maar eens goed, een technische staf die zichzelf doelen stelt en druk oplegt.

Zaterdag 21 november was het zo ver en werd Hilvaria D3 met een afgetekende 9-0 overwinning bij GSBW ongeslagen kampioen in zijn klasse. Met 8 overwinningen, 1 gelijkspel, 36 doelpunten voor, 10 tegen en 8(!) punten voorsprong op nummer 2 ging de kampioensschaal dik verdiend naar Hilvarenbeek.

De afgelopen maanden trokken onze jongens als een groen-wit leger over de Kempische velden, daarbij een spoor van vernielde tegenstanders achter zich latend. Met name in de beker (met 3 gespeeld, 3 zeges en 49 voor en 1 tegen) was de ravage in Goirle en Tilburg enorm. Ongekende cijfers zult u als lezer zeggen, maar wie zijn dan die spelers die dit samen gepresteerd hebben? We stellen ze even wat nader aan u voor :

Koen ( de Blauwe Panter)
Combineert katachtige reddingen in de goal met uitstekend en tweebenig meevoetballen. Mag zijn eigen team graag verrassen met supersnelle spelhervattingen.

Jochem (Jantje Wouters)
Als laatste man helemaal tot bloei gekomen. Op basis van inzicht vele aanvallen van de tegenstander ontregeld. Vind het leuk om al pingelend de technische staf de stuipen op het lijf te jagen.

Bart ( de Tank/ Alex)
Daar ben je lekker mee als je die als spits tegenover je krijgt. Snel, groot uithoudingsvermogen, fysiek sterk en zeer taakbewust.

Tijmen (Roadrunner)
U kent het voetbalgezegde " Die kom je 3 keer tegen". Nou Tijmen kom je 6 keer tegen. Snel, een ziedend schot en een enorm loopvermogen. Vindt onze wedstrijden veel te kort.

Sep (Beckenbauer,in de tijd dat die nog niks met steekpenningen te maken had)
Gracieuze verdediger. Denkt vaak al 2 stappen verder dan tegenstander en teamgenoten. Staat daardoor vaak op de juiste plek voor intercepties en heeft een goede voortzetting.

Jens (het Blok)
Heeft helaas nogal wat blessureleed gekend. Verdedigt sterk op basis van inzicht en raakt nooit in paniek.

Bram (de Pitbull)
Bijt zich vast in tegenstanders en laat dan niet meer los. Grote conditie, duelkracht, blijft gaan en overal op het veld te vinden.

Brik (Iniesta)
Niet altijd even opvallend, maar altijd de voetballende oplossing. Houdt het spel simpel en heeft goede steek- en eindpass.

Youri (Dirk Kuyt)
Dat zou je niet zeggen als je hem ziet. Maar Youri speelt vol overgave waar wij dat van hem vragen. Gaat vol vuur duels aan met jongens die 2 koppen groter zijn dan hij en wint die nog ook.

Jelle (Vanenburg)
Dartelt lichtvoetig over het veld. Clown in de kleedkamer, stylist op het veld. Goede functionele techniek en schudt tegenstanders makkelijk van zich af.

Sven (de Witte Tornado)
Wij hebben er een, zo'n klassieke linksbuiten. Balletje er langs en dan op snelheid eromheen. Keihard schot in beide benen.

Willem (de Vos)
Sluwe spits met neusje voor de goal en belangrijke doelpunten. Kent spelregels vaak beter dan de scheids en aarzelt ook niet om die dan tijdens de wedstrijd aan hem uit te leggen.

Floris (Diego Costa)
Maakt graag oorlog met de verdedigers van de tegenstander, zijn ellenbogen zitten er niet voor niks. Grote drive en makkelijk passerend.

Sjors (de Raket)
Supersnelle vleugelspits. Wordt graag gelanceerd door zijn medespelers en anders lanceert hij zichzelf. Veel doelpuntjes.

Wij zijn erg trots op de prestaties van deze jongens! Mocht u ze willen zien, dan moet u op tijd op want wij spelen onze thuiswedstrijden op zaterdag om 9u. Bovendien zijn er alleen nog kaarten voor de vakken G en K. Tenslotte alle ouders nog bedankt voor hun steun in de afgelopen periode en een speciaal woord van dank voor sponsor Patrick van Leermakers Accountants & Belastingadviseurs.

Wim, Mario, Twan en Jan

HILVARIA ME1 KAMPIOEN!
7 geslaagden bij Cursus Pupillen Trainer

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites