HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria C1 weet weer wat winnen is

Hilvaria C1 weet weer wat winnen is

Na 2 kansloze nederlagen tegen respectievelijk G.S.B.W. (0-6)en Zigo(1-3) was het aan de boys om de rug te rechten en de komende wedstrijden punten te pakken om niet in het gezichtsveld te komen van het loerende degradatiespook.

Alleskunner Rens voortaan als laatste man, Max als verdedigende middenvelder, Joep in de spits en Job als loopwonder op rechts zijn de wisselingen in het team die wonderwel zeer goed zijn uitgepakt.

Allereerst tegen Reusel Sport: Dit was vanaf het begin geen wedstrijd. Na de smadelijke thuisnederlaag tegen dit fysiek sterk team werd het een zeer makkelijke overwinning voor Hilvaria. De 0-7 was zelfs geen juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

Dubbele cijfers hadden zelfs gemoeten tegen dit uiterst zwak acterend team dat geen schim was van de vechtmachine uit de vorige confrontatie.

Neemt niet weg dat de boys een zeer puike prestatie leverden en de contouren van het team in de nieuwe opstelling meteen hun vruchten afwierpen.

Afgelopen zaterdag was de tegenstander van een geheel andere orde. Het nog steeds kansrijk zijnde voor de titel Uno Animo kwam om in de race te blijven voor het kampioenschap even 3 punten ophalen bij de Roodloop.

Met dezelfde opstelling kwam Hilvaria C1 wederom tot grootse daden. Maar wat zou dit elftal het zichzelf makkelijk maken als de mooiste kansen niet verpruts zouden worden.

Maar ze werden wel gemist door schitterend voetbal. De eerste helft was met afstand de beste 35 minuten van het team dit seizoen.

Zonder andere tekort te doen is het Rens die het team bij de hand neemt en achterin voor

rust zorgt binnen het team. In zijn jeugdige overmoed wel eens te veel mee naar voren maar dat hoort bij de leeftijd.

Op het veld kon je het gigantisch verschil in punten niet terugzien. Wel gaven we zeer makkelijk de 2 doelpunten weg. Gezegd moet worden dat ook Abel (eerste doelpunt van het seizoen) kon profiteren van een misverstand in hun achterhoede.

Uiteindelijk won Hilvaria zeer moeizaam maar zeker verdient de wedstrijd met 3-2 en hoe raar is voetbal nu is zelfs een plek bij de eerste 4 weer mogelijk.

Jacob

Westrijdverslag C1; Drie maal Drie is Negen
Scheidsrechterscommissie komt met arbitrageplan

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites