HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria C1 verliest 2 punten tegen de koploper

Hilvaria C1 verliest 2 punten tegen de koploper

Ondanks wat op voorhand een moeilijke wedstrijd zou worden tegen het nog ongeslagen Reeshof C1 werd het punt niet gevierd als een overwinning. De spelers waren zich er terdege van bewust dat hier in feite 3 punten gepakt hadden moeten worden.


Met 4 blessures en 2 aanvullingen vanuit de D1 werd er voor een iets meer behouden speelstijl gekozen.Lekker behouden in elkaar zakken en met de snelheid van onze 2 spitsen stiekem een goaltje maken was het devies. De verwachte speelstijl van Reeshof kwam geheel uit. Ze probeerden heel hoog druk te zetten d.m.v. zeer veel kracht en inzet om ons het voetbal onmogelijk te maken. Aan ons de taak hier onderuit te voetballen. Na 5 minuten was het al raak voor Hilvaria.In hun overmoed speelden ze achter een op een maar door een schitterende combinatie door het midden was het Gilles die recht op de keeper werd gestuurd en beheerst de bal onder de keeper schoof. Daarna werd al snel een verdediger teruggeroepen om onze watervlugge aanvallers af te stoppen. Er ontstond een mooi gevecht waarin Reeshof misschien een optisch bedrog binnen de lijnen had maar zelden of nooit gevaarlijk werd. Het was met de hulp van de scheidsrechter dat ze op gelijke hoogte kwamen. Na een duidelijke fout op onze speler ging de vrije trap toch naar de andere kant. Even buiten de 16 werd deze buiten het bereik van onze keeper keihard binnen geschoten. Ruststand 1 – 1.

Na de rust was er wederom geen verschil op de ranglijst te zien tussen beide ploegen. Onze verdediging stond als een huis met een pluim aan onze 2 D spelers die beide een helft als rechtsback fungeerde en een hele dikke voldoende scoorden. Hilvaria speelde deze wedstrijd als een team. Rens nam als een veldheer en uitmuntend aanvoerder zijn team bij de hand. Het was dat de keeper van reeshof een prachtig genomen vrije trap uit de kruising ranselde anders had hij zijn wedstrijd met een doelpunt beloont. Het was niet eens billen knijpen, nee het was wachten op de beslissende doodsteek van Hilvaria. Helaas waren een paar goede kansen niet besteed aan het hun beste wedstrijd van het seizoen spelend Hilvaria C1. Dat na het laatste fluitsignaal een paar spelers ter aarde storten en de goden verwensten om zoveel onrecht binnen het voetbal past geheel binnen de contreien van dit seizoen. Of simpel zoals de coach van de tegenstander later verwoorde: Pfff was blij dat het afgelopen was en blij mee n punt.

Jacob

Unitas’30 trakteert Hilvaria ME1 op ruime nederlaa...
Hilvaria - Oisterwijk gestaakt bij 5-2 stand

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites