HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria C1 vergeet zich te belonen

Hilvaria C1 vergeet zich te belonen

Ook buiten Hilvaria 1 en de Hoofdklasse A1 avonturen wordt er door andere selectieteams binnen Hilvaria zeer behoorlijk gevoetbald.

Hilvaria B1 is ongeslagen koploper in de 1e klasse. Waarvan akte. 

Ondergetekende houdt t meer bij de C1.Dit jaar een uiterst getalenteerde groep jongens. Een mooie mix van 2e jaars C1 (3) vorig jaar C2 (5) en vorig jaar D1 (5)

Na 4 wedstrijden was de balans: 1 nederlaag, 1 gelijkspel, en 2 overwinningen. 7 punten uit 4 das niet slecht en het was dan ook noodzaak om bij Taxandria de 3 punten te pakken om bovenin te blijven meedraaien.

Hilvaria C1 speelt dit jaar de meeste wedstrijden in een 4-4-2- formatie en dit voor de meeste jongens onbekend systeem krijgen ze per wedstrijd beter onder de knie. Hilvaria begon sterk en onze spits Joep van de Geld kreeg al snel twee opgelegde kansen waaruit hij helaas niet wist te scoren. Maar door een zeer mooie fraaie actie van diezelfde Joep werd het halverwege de eerste helft toch 0-1. Hilvaria was duidelijk de bovenliggende partij en had in deze fase van de wedstrijd alles al kunnen beslissen en met een ruimere voorsprong op weg naar de thee gemoeten.

In de rust erop gehamerd dat de tegenstander zeer fel zou beginnen maar toch werden we de eerste minuten onder de voet gelopen en verdween een van richting verandert afstandsschot in de rechterbovenhoek. 1-1. Max Abrahams onze spelverdeler en heerser op het middenveld moest geblesseerd het veld verlaten en werden we genoodzaakt het een en ander om te zetten. Dit kwam ons voetballend niet ten goede en de tegenstander werd beter en beter. Uit een zeer mooie uitgespeelde aanval was het alleskunner Rens van Raak die bekwaam de 1-2 in het netje legde. We kregen de bal niet meer bij een medespeler en we werden steeds verder achteruit gedrongen door Taxandria. Wel verdient maar zeer sneu 1 minuut voor tijd viel dan toch de 2-2. Jammer van de twee verspeelde punten maar voetballend was Hilvaria heer en meester.

Helaas komen we in fysiek opzicht vaak te kort en zijn we te lief voor onze tegenstander., maar er wordt hard en ZEER goed getraind dus er zit nog heel veel progressie in deze groep.

Jacob

Meisjes ME1 vechten zich knap terug uit geslagen p...
Hilvaria C1 speelt perfecte 2e helft tegen Zigo C1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites