HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria C1 trekt aan kortste eind in enerverende wedstrijd

Hilvaria C1 trekt aan kortste eind in enerverende wedstrijd

In de laatste minuut verliezen is altijd zuur. 5 minuten voor tijd met 3-4 voorstaan en dan nog met 5-4 verliezen is echt hele slechte zure azijn.Een club scheidsrechter die een voorgaande door iedereen zichtbare overtreding niet affluit en de bal 5 seconden later heel makkelijk op de stip legt werkt dan ook niet
mee voor een bij vlagen uitstekend spelend Hilvaria C1. Natuurlijk is dit niet de hoofdreden van dit nipte onterechte verlies. Bij een 3-4 voorsprong kregen we 3 opgelegde kansen voor een grotere voorsprong maar de bal ging op miraculeuze wijze steeds niet in het uitnodigende netje. Jammer nu hielden we de tegenstander in de wedstrijd en met de nodige pech gingen we zelfs met 0 punten naar Hilvarenbeek.

De wedstrijd:
We begonnen zo lam als de dikke zaterdagkrant en binnen 10 minuten stonden we al op een 2-0 achterstand. Er waren spelers van ons bij die nog geen bal hadden aangeraakt. Onder leiding van een zeer goed spelende Rens van Raak kwamen we gedurende de eerste helft beter in ons spel en het was dan ook diezelfde Rens die na een mooie solo de 1-2 binnen werkte. Tevens de ruststand.

Na de rust werd het snel 1-3. De jongens stroopten de mouwen op en nu was het alles Hilvaria wat de klok sloeg. In deze periode speelde we Uno Animo totaal van de mat. Binnen 15 minuten had een ontketende groen-wit formatie de rollen omgedraaid en stond er een 4-3 voorsprong op het bord. Zoals eerder gezegd hadden we het hier af moeten maken.Helaas Helaas... Zo blijven voetballen behalve de eerste 10 minuten en de punten komen vanzelf.

Jacob

Hilvaria ME1 wint wederom met grote cijfers, nu te...
Wedstrijdverslag Hilvaria A3 – NOAD A3:

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites