HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria C1: Trein dendert voort

Hilvaria C1: Trein dendert voort

Ditmaal was het arme Desk C1 slachtoffer van de alsmaar voortdurende dadendrang van het met de week beter spelend jeugdig keurkorps van Hilvaria. De thuiswedstrijd was nog met het nodige geluk met 4-3 gewonnen. Dit maal geen centje pijn in de uitwedstrijd.

Vanaf het begin maakten de groen/witten duidelijk dat het ook de laatste wedstrijden niet laat lopen maar vol voor de 4e stek in de eindrangschikking wil gaan. Met El Capitano Rens en Gijs als reserve was er maar een ploeg die liet zien duidelijk voetballend gegroeid te zijn gedurende deze competitie. Tegenstander wou dit compenseren met veel strijd en inzet maar werd door de Bikse voetbalmachine helemaal murw tegen de touwen geslagen met mooi verzorgt voetbal. Het was aan de keeper van Desk te danken dat deze wedstrijd niet met de rust al lang en breed beslist zou zijn.

Vermeldingswaardig is de WERELDREDDING van onze keeper Miel bij een 1-2 stand. Gedurende de enigste 5 mindere minuten deze wedstrijd pakte hij een onmogelijke bal met zijn uitschuifbare benen die een ieder al in het doel zag verdwijnen. Hierna tot het einde van de wedstrijd was het alleen Hilvaria dat de wedstrijd bepaalde. De twee op PSV snelheid uitgevoerde counterdoelpunten waren echt van grote schoonheid. Niet doorvertellen tegen die zoon van onze hoofdsponsor, maar ik vraag me echt af waar die scouts dan elke wedstrijd moeten zitten als dit talent nog steeds bij ons in het team speelt. Wat een souplesse en voetbalgogme bezit deze pannakoning. Maar ssst niet doorvertellen.

Volgende keer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Ik hoop op een grote opkomst dan zullen wij nog eenmaal een grootse prestatie op de mat toveren zodat mijn mooie woorden door jullie allen onderstreept kunnen worden.

Jacob

Hoofdklasse Avonturen A1: Hilvaria – SBC 5-2
ME1 wint op bezoek bij WSC

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites