HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria C1 speelt perfecte 2e helft tegen Zigo C1

Hilvaria C1 speelt perfecte 2e helft tegen Zigo C1
Na een matige eerste helft werd Zigo met 4-1 verslagen.

Na verlies, winst en gelijkspel was het afgelopen zaterdag wens om zeker geen punten te laten liggen om de aansluiting met de sub top te behouden. 

Met Job Verhoeven op familieweekend en Abel Kats (zoon van) nog met zijn hand in het gips was het een beetje puzzelen met de achterste 4. 

Teun Leermakers werd op de achterste stek gepositioneerd en alleskunner Rens van Raak net daarvoor. 

Hilvaria C1 speelt dit jaar meestal met twee spitsen en met een ruit in de midden. Als de verdedigende middenvelder, in dit geval Max Abrahams, dan in de eerste helft bijna op elke positie in het veld gelopen heeft behalve waar hij moest lopen dan is het logisch dat de ene na de andere aanval van Zigo door de midden op ons doel af ging. Het was dan ook tegen alle verhoudingen in dat na een verschrikkelijke blunder van de keeper Joep vd Geld de bal in het net kon schuiven. Zeker 4 x kwam Zigo daarna nog gevaarlijk opzetten maar met enig geluk en een uitstekende Miel van Dijk in het doel werd met een zeer onverdiende 1 - 0 voorsprong de kleedkamer opgezocht. 

In de rust werd een zeer beteuterd kijkende Max even op zijn nummer gezet en met Fleur Walschots als vervangster voor Bud Coolen werd aan de tweede helft begonnen. Nu waren de rollen totaal omgedraaid. Met Max nu wel fungerend als de achterste van de ruit werd Zigo alle kans te kunnen voetballen ontnomen. Hilvaria groeide uit naar een zeer hoog niveau en de ene na de andere mooie aanval werd op de mat gelegd. Gijs van de Brugge, Fleur en Rens tilden de stand naar een zeer overtuigende 4 - 0 voordat Zigo met een spaarzame laatste aanval de eretreffer kon maken. Ik, het publiek en vooral de jongens zelf hebben genoten van een zeer goed uitgevoerde 2e helft. Allemaal een grote pluim jongens. maar de grootste pluim gaar naar Fleur. Heeft het moeilijk in de C1, komt natuurlijk fysiek wat te kort maar was deze middag de grote vrouw. 

Er zit nog veel rek in dit team. Dat is een ding wat zeker is. 

Jacob

Hilvaria C1 vergeet zich te belonen
Wedstrijdverslag DESK A2 – Hilvaria A3

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites