HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria C1 recht de rug

Hilvaria C1 recht de rug

4 opgelegde kansen, goed veldspel, zeer goede instelling, duidelijk de bovenliggende partij. Een tegenstander die in heel de eerste helft EEN x op goal schiet. Dit waren de uitstekende statistieken die Hilvaria C1 na de eerste helft kon overleggen. Toch was het 0-1 in de theepauze.

Hilvaria was dominant, speelde zoveel beter maar het aloude euvel kwam weer eens naar boven. Het missen van de mooiste kansen. 

Een wanhoopschot van afstand verdween pijnlijk onder onze keeper door in het doel. Duidelijk gemaakt dat men zo door moest gaan, dat we voetballend zoveel beter waren dan ReeshofC1 dat dat goaltje wel moest vallen.

Dat gebeurde ook. Alleen weer aan de verkeerde kant van Hilvaria. Een scherpe voorzet kwam in het gedrang voor de voeten van de spits en deze knalde onberispelijk de 0 – 2 tegen de touwen. Twee kansen twee doelpunten. Van zoveel koelbloedigheid gesproken.

Hilvaria ging niet bij de pakken neerzetten. Onze verdediging stond goed, gaf geen meter prijs aan de tegenstander en deze werd dan ook alleen in het restant van de wedstrijd nog gevaarlijk met enkele hoge ballen.

Rens en Gijs maakten na twee magistrale aanvallen de twee dik en dik verdiende doelpunten voordat de scheidsrechter een einde maakte aan dit boeiende gevecht.
2-2 eindstand was na de achterstand wel een terechte einduitslag.

Na de winterstop is Hilvaria C1 duidelijk gegroeid en misschien wel het best voetballende team uit deze competitie.

Trots op mijn jongens,

Jacob

Hoofdklasse Avonturen A1: Oirschot Vooruit - Hilva...
Hilvaria ME1 pakt de draad weer op en wint met 7-1...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites