HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria C1 krijgt geen loon naar werken

Hilvaria C1 krijgt geen loon naar werken

Er zijn van die wedstrijden dan moet je als coach niet te veel zeggen. Dit was er zo een. Keihard gewerkt, mooi dominant voetbal, prachtige combinaties en twee schitterende doelpunten. Eindstand 3-2. Tja dat zijn 0 punten, dat is even slikken.


Van de plekken waar je nog niet dood gevonden wil worden is het complex van Gudok er zeker een van. Wat een troosteloze ambiance. 3 kunstgrasvelden met totaal geen mogelijkheid voor een warming up (ook voor de thuisploeg) en een altijd straffe wind maakt het geen pleziertrip om hier te voetballen.Met een licht zieke Almer hadden we de eerste helft in de voorste gelederen stootkracht te kort. Gilles en Joep kwamen duidelijk te kort tegen de zeer geconcentreerd spelende achterhoede van Gudok. Alle aanvallen eindigden dan ook in betrekkelijke schoonheid omdat onze spitsen de bal niet konden vasthouden. Duidelijk na deze helft is dan ook dat Joep echt een noodoplossing is in de spits en Gilles (niet volgens papa) zich zeer sterk ontwikkeld als linksback en daar zijn beste wedstrijden speelt. Desondanks was de 0-2 achterstand in de rust niet terecht. Joep had een bal voor het intikken maar deze ging jammerlijk over het doel. Gudok iets feller maar zeker niet beter. 

Tweede helft waren met afstand onze 35 beste minuten van dit seizoen. Met Almer en Rens in de spits hadden we voorin nu wel de dadendrang om te scoren. Iedereen was deelgenoot van een weergaloze helft van Hilvaria C1. Helaas werden van de 6 opgelegde kansen er maar twee benut en kon Gudok naar slecht uitverdedigen er nog juist een doelpuntje bij prikken. 

Goed voetballen en verliezen doet pijn. Heel goed voetballen en verliezen doet nog meer pijn.

Met invallers Duncar en Jim blijkt dat ook de toekomst van Hilvaria C1 in goede handen is.

jacob

Hilvaria ME1 verliest onterecht van kersverse kamp...
Hilvaria knokt zich naar overwinning op Dommelen

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites