HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria C1 kampioen kansen missen

Hilvaria C1 kampioen kansen missen

​ Hoe is het mogelijk??????????????

Daar zit ik dan op de bank. Laatste fluitsignaal heeft net geklonken en het scorebord geeft 2-2 aan.Ik knijp ff in mijn arm maar het staat er echt. Ik kijk mn collega trainer eens aan en ook die kijkt mij vertwijfeld aan. Ik hoop nog dat ik wakker moet worden uit een hele slechte droge droom maar als ik sommige spelers huilend in de kleedkamer zie zitten moet ik helaas constateren dat het allemaal echt gebeurt is. Langzaam laat ik de wedstrijd nog eens de revue passeren en op de vingers van mn handen probeer ik de open kansen te tellen die we deze wedstrijd wel gecreeerd hebben. Ik kom tot de conclusie dat ik aan 2 handen deze middag niet genoeg heb. De ongenadige teller stokt op 11 open doelkansen waarvan wij er slechts 2 benut hebben. Pfff een wedstrijd die je met 8 – 2 moet winnen ga je naar huis met een schamel puntje door een dekkingsfout bij de corner en een penalty voor een handsbal. De enige twee keren dat onze tegenstander voor de goal is gekomen. 

Mijn gedachten gaan ook naar andere wedstrijden waarin we zoveel kansen krijgen door goed en mooi opbouwend voetbal dat het bijna een misdaad is om de laatste bal niet in de touwen te jagen.

Wat is er loos met Hilvaria C1??? Na even nadenken weet ik het antwoord.

NIKS

We spelen verdomd goed voetbal. Op een wedstrijd na zijn we beter dan de tegenstander alleen die xxx laatste bal wil op miraculeuze wijze vaak niet in het doel van de tegenstander. We spelen bij vlagen onze tegenstander helemaal van de mat en krijgen dan niet de beloning voor het getoonde spel.

Zal ik er iets over schrijven dan?

Nee, de jongens zijn er zelf ook helemaal ziek van. Het kwartje gaat de goede kant opvallen daar ben ik van overtuigd.   

Volgende week dan maar weer een verslag over de C1.  

Jacob

Meiden ME1 winnen moeizaam bij Gloria UC ME1
Hilvaria komt net te kort tegen koploper Oirschot ...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites