HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria begint te slap en verliest van Braakhuizen

DSC_0150

​Hilvaria is de belangrijke laatste week voor de winterstop slecht begonnen. Tegen concurrent Braakhuizen speelden de Bekenaren een ongeïnspireerde eerste helft en kon de opgelopen achterstand na de rust niet meer goedmaken.

De brede middenmoot in de 2e klasse zorgt ervoor dat er wekelijks veel op het spel staat, maar Hilvaria bedacht zich dat deze zondag te laat. Ondanks het feit dat Braakhuizen meer scherpte toonde, creëerde de thuisploeg een aantal goede kansen. Dat deze niet werden benut is tekenend voor de eerste seizoenshelft die Hilvaria afwerkte. Braakhuizen kwam via een strafschop op voorsprong en mocht niet veel later opnieuw aanleggen vanaf 11 meter. Doelman Sjors v Laarhoven stopte deze (2e) strafschop, maar zag de tegenstander uit de daaropvolgende hoekschop alsnog de 0-2 maken.

Een door blessures geteisterd Hilvaria begon wel goed aan de tweede helft en dwong de tegenstander nog verder terug. Kansen bleven echter achterwege, waardoor Braakhuizen met veel inzet de voorsprong bleef verdedigen. Pas 10 minuten voor tijd kopte Greg v Gestel raak uit een hoekschop en gloorde er nog even hoop. Een tweetal halve kansen kreeg Hilvaria nog om gelijk te maken, maar ook deze waren vandaag niet aan de Hilvarenbeekse spitsen besteed. Na een flink aantal minuten extra tijd, moest de ploeg van Henri vd Braak het hoofd buigen en werd er een zeer vervelende nederlaag geleden.
Volgende week treft Hilvaria in een uitwedstrijd Oirschot Vooruit. Een laatste kans om niet nog verder achterop te raken.Nog een keer alles uit de kast dus.

Foto's Nick van Hees

Meer foto's op: http://nicksfotografie.nl/2019/12/08/hilvaria-1-braakhuizen-1-2/

In Memoriam: Willem-Jan Klomp
Hilvaria verliest in Asten van NWC

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites