HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria App komt te vervallen!

club-mobiel-intro-visual

Om toch op de hoogte te blijven van o.a. programma's, standen en uitslagen download de voetbal.nl app.

De app begint bij het inloggen
Alle leden en toeschouwers kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Om goed van start te kunnen, beginnen we bij het begin: het inloggen in de app. Inloggen in de app doe je met je e-mailadres. Het e-mailadres wat hiervoor gebruikt wordt moet overeenkomen met e-mailadres zoals bij de vereniging geregistreerd staat.

Zorg er dus voor dat er een actueel e-mailadres staat vastgelegd bij de ledenadministratie van Hilvaria, want met dit e-mailadres kun je in de app inloggen.

Log je niet in met het e-mailadres dat bekend is bij de club, dan wordt je als 'toeschouwer' gezien en is er in de app geen directe link met Hilvaria. Leuke en vooral nuttige functies in de app zoals je aanwezigheid bij wedstrijden, wellicht kleedkamerindelingen en rijschema's (mits jouw team hier gebruik van maakt). Daarom adviseren we om in te loggen met het e-mailadres dat bij de club staat geregistreerd.

Ouders, opa's en oma's kunnen uiteraard ook gebruik maken de Voetbal.nl app en zo onder andere hun favoriete spelers, teams en clubs volgen.

Voor veelgestelde vragen raadpleeg de volgende pagina:
https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/9000111897

Trainingsschema najaar 2018
Competitie en Bekerindeling op Voetbal.nl en in de...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites