HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 8 wint vriendschappelijk wedstrijd tegen HMVV 4

Hilvaria8-iloveimg-resized

Omdat er pas na de carnaval weer een treffen in de competitie op het programma stond werd er afgelopen weekend een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen HMVV 4. HMVV draait bovenin mee in de competitie van het 7de en dus een prima tegenstander om tegen te oefenen. Voor de wedstrijd werd er een teamfoto genomen bij onze sponsor ''T Schouwke' en daarna met zijn allen richting Hilvaria.

De wedstrijd zou achteraf met name de eerste helft aantrekkelijk worden. Al heel snel kwam Hilvaria op achterstand nadat er niet adequaat in gereageerd werd in de verdediging en de bal door de wind heerlijk het doel in zeilde. Hilvaria zou sterker zijn, maar HMVV loerde op de counter. In de 11de minuut was het weer gelijk nadat Wietse met een heerlijke volley een diepe bal van Tom K in eens in het doel verwerkte. Al snel waren het de bezoekers van HMVV weer op voorsprong, in de 17de minuut kon een corner niet goed weggewerkt worden en bleef de bal voor het doel liggen waar een aanvaller van HMVV de bal vrij in kon schieten. Weer moest Hilvaria opzoek naar de gelijkmaker. In de 38ste minuut viel deze ook, Tom J kon van randje 16 de bal in het doel punteren. 2 minuten later was het zelfs 3-2 voor Hilvaria waar Lars een mooie aanval via Tom J en Wietse afrondde.

Na rust werd gekozen voor een experimentele 4-4-2 vorm. Erg spannend werd de tweede helft niet, er waren voornamelijk kansjes voor Hilvaria met de grootste voor Tom J die zijn schuiver aan de verkeerde kant van de goal zag belanden. Verder werd de wedstrijd met name rustig uitgespeeld en zou de 3-2 die ook bij rust op het scorebord stond ook de eindstand zijn. Al met al een positief gevoel bij Hilvaria 8 dat 18 februari tegen Willem II weer begint in de competitie.

Hilvaria MO13-1 voor 3e keer op rij kampioen in de...
Erik Catsburg ook volgend jaar trainer Hilvaria 2!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites