HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 8 verliest voor de tweede keer in één week

Hilvaria-8

Na een deceptie doordeweeks tegen Willem II zou Hilvaria 8 dit weekend aantreden tegen OVC, dat nog alle kansen op het kampioenschap heeft. Bij winst kon Hilvaria nog hopen, maar bij de meeste jongens leek deze hoop allang vervlogen.

Nadat er een kwartier later begonnen was, omdat er nog een scheids uit bed gehaald moest worden was het in de eerste fase duidelijk dat OVC meer zin had om te knokken. Na 22 minuten stond er al 3-0 op het scorebord in het voordeel van de Tilburgers. Hilvaria moest uitkijken dat het geen vernedering werd. Hilvaria leek na een half uur eindelijk wakker en merkte dat er toch kansen waren als er druk op de bal gelegd werd. Zo ging Stijn L in de 36ste minuut en zijn voorzet werd door een verdediger in eigen doel gewerkt. Dit tot onvrede van OVC die hierna toch zenuwachtig leken te worden. Voor rust kwam Hilvaria zelfs nog terug tot 3-2, een vrije trap vanaf zijkant 16 van Stan werd door Tom J bij de eerste paal verlengt, waardoor uiteindelijk in alle drukte Luuk de bal in de verre hoek kon schieten.

In de tweede helft een ander spelbeeld, Hilvaria ging voetballen en creëerde mogelijkheden. Stijn L kwam dichtbij, een schot van Koen kon door de keeper gered worden, Tom J schoot over en Bart kwam een aantal keer bijna tot scoren uit corners. Helaas voor Hilvaria viel de bal nu niet goed en kon OVC counteren. Dit leidde in 5 minuten tijd tot een 5-2 tussenstand, en zo was Hilvaria terug bij af. Hierna was de angel uit de wedstrijd en zou er niet meer gescoord worden. Hilvaria laat het dus liggen in het eerste half uur, waarin het OVC veel te makkelijk werd gemaakt. Daarna heeft Hilvaria nog geprobeerd er wat van te maken, maar het werd nooit echt spannend. Komende week moet Hilvaria weer twee keer voetballen. Op vrijdagavond tegen Audacia en op zondag tegen titelkandidaat FC Tilburg. Dit zijn eveneens de laatste wedstrijden van het seizoen, dus de laatste kansen om ons nog een keer te zien schitteren!

Informatie vertrouwenspersonen Hilvaria
Dubbel wedstrijdverslag Hilvaria VR1

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites