HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 8 overwint simpel en haalt grootste overwinning van het seizoen

Hilvaria-8

Tegen het laag geklasseerde RKDVC werd in de uitwedstrijd al een eenvoudige zege geboekt en ook in de thuiswedstrijd werd door het 8ste geen fout gemaakt. Op een door de zon verwarmd kunstgras waren de omstandigheden zwaar, maar desalniettemin werd een 7-1 overwinning neergezet, tot nu toe de grootste van het seizoen.

In het begin van de wedstrijd waren de Hilvarianen sterker en de inzet was goed. Toch kwam in de 13de minuut RKDVC onverdiend op voorsprong, uit een snelle counter waar Jelleny en Koen de fout ingingen door niet goed te communiceren stond het 0-1. RKDVC zou niet lang van deze voorsprong kunnen genieten, want 2 minuten later was het Jelleny die op terugleggen van Joep vanaf de 16 zijn fout goed maakte door in de korte hoek de keeper te verrassen. Ook Koen zou het goedmaken door een vrije trap vanaf een meter of 25 de 2-1 in de kruising te schieten na een half uur spelen. Voor rust werd het nog 3-1, Jeffrey die na een knappe actie dwars door de Drunese verdediging eerst op de keeper stuit, en in de rebound de bal breed kan leggen op de geheel vrij staande Tom J die de bal voor het intikken heeft. Zonder echt groots te voetballen stond Hilvaria met 3-1 voor en kon het gaan rusten.

Voetballen was sowieso moeilijk door de hitte en het stroeve kunstgras, maar in de tweede helft zou Hilvaria eenvoudig uitlopen naar 7-1. Kort na rust was het Tuur die na een soepele aanval van Hilvaria de bal goed inschoot. In de 60ste minuut maakte Tom J zijn tweede van de dag nadat een voorzet van Stijn J niet verwerkt werd door de verdediger en de keeper en Tom J met het hoofd het laatste zetje gaf. In de 75e minuut punterde Stan de bal binnen na een 1-2 met Tom J en een paar minuten later was Stan degene die Tom J wegstuurde zodat die zijn hattrick compleet kon maken. De uitslag had nog groter kunnen zijn gezien de grote hoeveelheid kansen, maar slordigheid en het zelf willen scoren zaten Hilvaria dwars. Volgende weekend komt nummer 5 SVG op bezoek, we verwachten hiermee een aardige tegenstander die door 2 verliespartijen afgehaakt lijken te zijn voor het kampioenschap. Desalniettemin moet Hilvaria op zijn hoede zijn, want om nog kans te maken op een titel, moet er gewonnen worden.

Complete off-day Hilvaria JO19-1
Hilvaria 1 scoort 100e doelpunt!

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites