HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 8 houdt kater over aan bezoek in Tilburg

2014_voetbal_5_83B82C3915A00FCCC1257D07005E2756_3

Afgelopen weekend is Hilvaria 8 er niet in geslaagd te scoren in Tilburg. Na een warming up in Hilvarenbeek, waar de ballen dit keer vaak de sloot in rolde gingen de mannen met net genoeg man richting Tilburg. Daar aangekomen werd meteen duidelijk dat Hilvaria de hele wedstrijd vast gezet ging worden.

In het begin lag het tempo vrij hoog, maar al vrij snel ging het tempo omlaag omdat te tegenstander er flink in ging hakken. Jeroen was de man die deze wedstrijd qua doelgerichtheid er als enige goed in zat. Hij gaf een aantal goede assist maar onder andere Stan kon hier niet van profiteren. Jeroen had in onze optiek zelfs een penalty verdient, maar deze werd helaas niet toegekend. Opvallend is dat de coach Sander pas in de tweede helft aansluit. Al gauw zag hij dat het spel niet om aan te zien was, en daarom is hij ook eerder naar huis gegaan.

Tegen het einde van de wedstrijd probeerde Hilvaria nog iets te forceren en ging iets gemener spelen. Dit leidde er toe dat twee spelers van Hilvaria van het veld gestuurd werden. Jeffrey omdat hij een grote kans rook, maar net te laat bij de bal kwam. En Tom K nadat hij te lang vast hield en daarvoor zijn tweede geel zag.

Vervolgens konden de mannen van het 8ste weer gaan inpakken en een groot deel van het team besloot deze keer na de wedstrijd een burgertje te pakken. Gelukkig waren we zondag vrij en konden we lekker uitslapen, het bowlen en het stappen was goed geslaagd! Volgende week mogen we wel voetballen tegen de laagvlieger Audacia uit Moergestel! 

Hilvaria MO13-1 bekert door!
Hilvaria VR1 wint bekerduel van Rosmalen

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites