HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 8 overtuigend langs VOAB 10

Wedstrijdverslag

​Afgelopen zondag kwam VOAB op bezoek om het op te nemen tegen Hilvaria 8. De wedstrijd begon iets later omdat wij door de omstandigheden naar een ander veld moesten verkassen. Vervolgens was het nog de vraag of de wedstrijd door kon gaan, omdat de lijnen van dit veld niet zichtbaar waren. Terecht ging de scheidsrechter naar het bestuur, om een lijnmachine te vragen. Helaas werd hier de kwestie niet in behandeling genomen. Gelukkig was de scheidsrechter ons goed gezind en liet hij toch doorspelen. Hopelijk zorgt het bestuur er volgende week voor dat het veld er naar behoren bij ligt.

Hilvaria kon een geduchte tegenstander verwachten, aangezien VOAB tot dit weekend beide wedstrijden gewonnen had. Toch begon Hilvaria met aardig voetbal, VOAB liet zich ver terug zakken, waardoor Hilvaria rustig rond kon tikken. Dit leidde er toe dat tot het middenveld opgedreven kon worden, vanuit daar bleek het alleen lastig om serieuze kansen te creëren. Dit kwam met name omdat het baltempo vaak te laag lag en VOAB daardoor redelijk makkelijk kon controleren. In de tegenstoot stond de verdediging van Hilvaria goed, maar de grootste kans van de eerste helft was desondanks voor VOAB. Na een goede counter schoof de aanvaller de bal naast Thomas, maar helaas voor hem ook naast het doel. Toch was het Hilvaria dat verdient de 1-0 maakte, waar het uit het veldspel niet lukte was een dood spelmoment nodig om de ban te breken. In de 38ste minuut schiet Ronald een vrije trap hard genoeg, waardoor de keeper de bal los liet. Tom J was er vervolgens als de kippen bij om de losgelaten bal in te tikken. Dit was tevens ook de ruststand. Hilvaria kon met een prima gevoel gaan rusten.

Na de rust zagen we aan de kant van Hilvaria Koen debuteren als aanvoerder in de competitie. Het spelbeeld veranderde, doordat VOAB zich minder terug liet zakken. Hierdoor werd het meer een open wedstrijd met veel ruimte aan beide kanten. Al vrij snel kwam VOAB in de 50ste minuut langszij door de 1-1 feilloos binnen te schieten uit een vrije trap. Vervolgens weinig grote kansen aan beide kanten, en was het maar de vraag in welk doel een treffer zou vallen. In de 78ste minuut was het Stijn L die vrij in kon koppen na een goede actie en voorzet van Jeffrey. Een belangrijke treffer, want hierna liet VOAB nog meer ruimte en kon Hilvaria uitlopen naar 4-1. De 3-1 werd gemaakt door Tom J die in kon koppen na een goede vrije trap van Stan. En de 4-1 kwam op de naam van Lars die de verdediging simpel verschalkte en in oog met de keeper niet faalde.

Al met al een verdiende uitslag na een goede wedstrijd van Hilvaria 8. Er kan worden teruggekeken op een goede seizoen start, waarin Hilvaria ongeslagen is en mogelijk weerbovenin mee kan gaan draaien. Volgende week mogen we uit naar SVG, hopen dat we daar weer een leuke pot kunnen ballen.

Verdiende nederlaag Hilvaria JO15-1
Hilvaria MO13-1 walst over Boxtel MO13-2 heen: 0-1...

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites