HILVARIA HIGHLIGHTS

 
Fontgrootte: +

Hilvaria 4

Hilvaria 4

Het begin van een nieuw seizoen voor Hilvaria 4. Sterker nog, het begin van het vierde seizoen van Hilvaria 4. Het seizoen dat het moest gaan gebeuren, het seizoen waar alles om zou gaan draaien. Dit zou hét seizoen worden, óns seizoen. Het vierde seizoen van Hilvaria 4 waarin zij kampioen wilden worden.

En nu, zo'n acht maanden later is deze droom ineens angstaanjagend dichtbij. Als we op dit punt terugkijken naar het gespeelde seizoen kunnen we zeer tevreden zijn. Met nog twee wedstrijden te gaan staan we op 46 punten uit 18 gespeelde wedstrijden. Van deze 18 wedstrijden hebben we er 15 besloten met winst, 1 met gelijkspel en 2 met verlies. En geloof het of niet, maar deze twee verloren wedstrijden volgden beiden keren na een avond dat we met het gehele team eens goed waren doorgezakt.

In de eerste helft van het seizoen waren we eigenlijk nog niet echt bezig met het kampioenschap. We speelde onze wedstrijden zoals we ze speelden en gingen de winterstop in met 24 punten. Niet gek dachten we, en op dat moment deelden we de top drie samen met NOAD en OVC'26. Het besef dat we daadwerkelijk iets van dit seizoen konden gaan maken werd groter en groter. Dit was terug te zien in álle wedstrijden die na de winterstop volgden. Op het moment van schrijven hebben we deze, op één na die resulteerde in gelijkspel, allemaal gewonnen.

Ondanks dit goede resultaat bleven ook NOAD en OVC'26 wedstrijden winnen waardoor de strijd om de titel steeds spannender werd. Tijdens de 16e speelwedstrijd uit tegen Audacia speelden we onze eerste helft zacht genoemd dramatisch slecht en stonden we in de rust met 1-0 achter(niet gek, aangezien we de avond van tevoren de 25-jarige bruiloft hadden van Coach Kees en zijn lieftallige vrouw Corrie). We kregen in de rust echter te horen dat OVC'29 verlies had geleden waardoor we drie punten zouden kunnen uitlopen wanneer wij de winst binnen zouden slepen. Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft in en het resultaat mocht er zijn, 1-5 winst. Ook een week later ging OVC'29 onderuit waardoor we dus de kans hadden om zes punten los te komen. Aan ons de taak om in hetzelfde weekend de winst binnen te slepen, en wel tegen titelconcurrent NOAD. De topper van dit seizoen werd deze wedstrijd ook wel genoemd. Met evenveel verliespunten en een 6-1 nederlaag in ons achterhoofd tijdens het eerste treffen begonnen we aan de wedstrijd. Het fluitsignaal ging gepaard met een groot aantal supporters en een dikke walm aan groen-witte rook. Een felle strijd ontstond en 90 minuten lang hadden we alles gegeven en wederom met resultaat. Met nog maar negen man op het veld klonk het eindsignaal en hadden we de winst met 1-0 binnengesleept. Met zo'n 30 meters bier die neergezet moesten worden werd dit de mooiste zondag tot dusver in de competitie.

Nog drie wedstrijden te gaan en drie punten los op de nummer twee NOAD. We stonden er na deze wedstrijd goed voor maar allen waren we bewust van het feit dat we hiervoor moesten waken. ''Met nog drie wedstrijden te gaan spelen we nog drie finales'', werd er gezegd. Tijdens de 18e speelronde stond GSBW uit op het schema. Een zeer pittige wedstrijd aangezien OVC'29 en NOAD hier beide hadden verloren. Na misschien nog wel een hevigere strijd dan tegen NOAD besloten we ook hier weer de wedstrijd met een 1-2 winst. Nog twee wedstrijden winnen en dan zijn we het gewoon echt, dachten we met zijn allen. Ons geluk kon echter helemaal niet meer op nadat we diezelfde middag zagen dat NOAD met 2-2 had gelijkgespeeld tegen Gloria UC. Dit betekend dat we vijf punten los staan en dus niet meer twee maar nog maar één wedstrijd moeten winnen!

Zondag 30 april om 12.00 thuis tegen VOAB moet het gaan gebeuren! Hier kan Hilvaria 4 het kampioenschap pakken. Wij nodigen u allen uit om deze wedstrijd bij te wonen en wellicht samen met ons het kampioenschap te vieren. Schroom niet om uzelf te voorzien van het nodige supportersmateriaal. Denk hierbij aan sjaals, vlaggen, T-shirts maar ook rookbommen en fakkels worden gewaardeerd.

Tot dan!

Hilvaria 4

JO11-1 Cupfighters door naar halve finale beker!
JO15-1 heeft kampioenschap voor het oprapen

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites