HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 2 wint met 5-1 van Broekhoven 3

Hilvaria 2 wint met 5-1 van Broekhoven 3

​In de finale om promotie naar de 2e klasse heeft het tweede elftal in de thuiswedstrijd zich een mooie uitgangspositie verschaft door met 5-1 te winnen van Broekhoven 3. Komende zondag de return in Broekhoven om 12.00uur.

​Hilvaria stond na 45 minuten voetballen geheel verdient op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Pim van den Borne en Marcel Liebregts. De bezoekers uit Broekhoven lieten de bal graag aan Hilvaria, maar de thuisploeg wist hier deze wedstrijd goed mee om te gaan. Het enige wat Broekhoven daar tegenoverstelde was een paar gevaarlijke voorzetten en snelle uitvallen, maar deze werden steeds vakkundig onschadelijk gemaakt. De grootste kansen waren dan ook voor Hilvaria en de score had dan ook zomaar al voor rust hoger uit kunnen vallen.

Na rust begon Hilvaria weer scherper dan Broekhoven en liep het al snel uit naar 4-0 door twee prima doelpunten van Jisk van Teeffelen. Hierna verzwakte het spel van Hilvaria wat en werd het speelveld erg groot. In deze fase wist Broekhoven dan ook terug te komen tot 4-1. Het slotakkoord was echter weer voor de bekenaren. Invaller Sem Hendriks zette de 5-1 eindstand op het scorebord.

Zoals gezegd een mooie uitgangspositie voor de return in Broekhoven waar men promotie kan afdwingen naar de 2e klasse. Spelers en Staf roepen dan ook iedereen op om de ploeg te komen steunen in Broekhoven en de 2e klasse in te schreeuwen.

Foto's - Nick van Hees.

Elftalindeling 2016-2017
Hilvaria E3 pakt opnieuw 1e prijs

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites