HILVARIA HIGHLIGHTS

 

Hilvaria 2 - Steensel 2

Hilvaria2-iloveimg-resized

Hilvaria 2 trad afgelopen zondag aan tegen Steensel 2, een laaggeplaatst team in de competitie. In de lastige uitwedstrijd werd er maar nipt in de laatste minuut gewonnen. Hilvaria wist wat het te doen stond om zijn 3e plek in de ranglijst vast te houden.

Steensel liet Hilvaria vanaf minuut 1 het spel maken door telkens in te zakken op eigen helft. Hierdoor had het veel balbezit maar was het op de helft van de tegenstander moeilijk om de vrije man te vinden. Dit gebeurden daarom ook pas laat in de 1e helft. Een mooie pass over de verdediging van Dennis stelde Nick. S in staat om de uitkomende keeper met een boogbal te verschalken. Hierop volgde vrij snel de 2-0 van Menno waarbij Teun een duel aanging met de keeper, waarna hij de bal losliet en Menno de bal in het lege doel kon schieten.

Na de rust hetzelfde spelbeeld met Hilvaria aan de bal, waar Steensel wat hoger ging staan. Dit resulteerde daarmee in een onverwachte 2-1 waarbij een voorzet kon ingekopt worden door de spits. Kort hierna werd de marge alweer op 2 gezet waarbij Teun met een goede steekpass Nick S. alleen voor de keeper zette en de 3-1 scoorde. Bij de 4-1 maakte Nick S. zijn hattrick compleet waarbij hij werd weg gestuurd door Nick. vd W. en de eindstand op 4-1 bracht.

In de 2e helft viel ook Nyls weer in die na lang blessureleed weer zijn eerste minuten kon maken op het veld.

Met een verlies voor de nr.1 en gelijkspel voor de nr.2 staat Hilvaria 2 nu 3 punten achter op de koploper. Volgende week niks op het programma doordat Nuenen uit de competitie is gestapt.

Hilvaria 8 toont veerkracht in Goirle
Hilvaria VR1 wint in Chaam

 

Siteontwerp en realisatie Van Laarhoven Websites